A válogatott kiszemeltekkel a legmagyarabb Bundesliga-csapat épülhet fel

Megerősíti a csakfoci.hu múlt heti információját az egyik nemzetközi átigazolási portál Szalai Attila lehetséges Lipcsébe igazolása kapcsán.
Dudás Gábor 2020. november 23., hétfő 9:03
Megerősíti a csakfoci.hu múlt heti információját az egyik nemzetközi átigazolási portál Szalai Attila lehetséges Lipcsébe igazolása kapcsán.
Szerző: Dudás Gábor 2020. november 23., hétfő 9:03

A csakfoci.hu beszámolt már arról, hogy Németországból is komolyan érdeklődnek Szalai Attila, a magyar válogatott és az Apollon Limasszol védője iránt, sőt, konkrét ajánlatot is kapott már a 22 éves játékost 3,5 millió euróra tartó klubja. Ugyancsak megírtuk, hogy az egyik érdeklődő klub az RB Leipzig együttese.

Információnkat megerősítette a nemzetközi átigazolási portál, a transfermarketweb.com: a lap úgy tudja, hogy a lipcseiek valóban célba vették Szalai megszerzését Ciprusról, ugyanakkor ők egy jóval kisebb összegről, 1,5 millió euróról írnak a lehetséges üzlet kapcsán.

Mint ismeretes, a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RBL a korábbi hírek szerint a "testvércsapat" Red Bull Salzburgnál szereplő Szoboszlai Dominikot is célba vette, és ha ő, valamint Szalai Attila is végül Lipcsébe költözne, Julian Nagelsmann irányítása alatt összejöhetne minden idők egyik legnagyobb magyar Bundesliga-kontingense.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz