A BL-ben is Gulácsi lesz a Lipcse kapusa - riválisai távozhatnak

Ralf Rangnick lipcsei sportigazgató nyilatkozatában erősítette meg pozíciójában Gulácsi Pétert, mint mondta, a hálóőr helye jövőre is biztos a Bundesliga meglepetéscsapatánál.
Csakfoci Admin 2017. április 3., hétfő 17:23
Ralf Rangnick lipcsei sportigazgató nyilatkozatában erősítette meg pozíciójában Gulácsi Pétert, mint mondta, a hálóőr helye jövőre is biztos a Bundesliga meglepetéscsapatánál.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. április 3., hétfő 17:23

Ralf Rangnick, az RB Leipzig sportigazgatójának elmondása szerint lehet változás a nyáron a kapusposzton a Bundesliga jelenlegi második helyezettjénél, de az biztos, hogy nem érinti majd a gárda elsőszámú hálóőrét, a magyar Gulácsi Pétert.

- Elképzelhető, hogy lesz változás, a fiatal Philipp Köhn már érkezik, de lehet még új arc rajta kívül is. Azonban ez azon is múlik, hogy mi történik majd Fabio Coltortival és Marius Müllerrel.

Azt megerősíthetem már most, hogy Gulási Péter a következő szezonban is velünk lesz majd – mondta a szakember a Mitteldeutscher Rundfunknak.

Rangnick szerint a lipcsei erősítési tervek azon is múlnak, hogy elindulhatnak-e Európában, ebben az esetben 2-3 játékossal többet igazolhatnak, mint egyébként. Az érkezők minősége pedig attól is függhet, hogy a BL-ben vagy az EL-ben indulhatnak-e majd el.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz