Nem ússzák meg a románok - vizsgálódik a FIFA

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi vizsgálatot indított a múlt pénteki román-lengyel labdarúgó világbajnoki selejtezőn történtek miatt.
Budai László 2016. november 18., péntek 16:26
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi vizsgálatot indított a múlt pénteki román-lengyel labdarúgó világbajnoki selejtezőn történtek miatt.
Szerző: Budai László 2016. november 18., péntek 16:26

A 3–0-s vendégsikerrel zárult mérkőzésen hazai drukkerek petárdát dobtak a bukaresti stadion gyepére, s az egyik eltalálta a lengyelek csatárát, Robert Lewandowskit. A támadót ápolni kellett, de néhány perc múlva visszatért, majd a maga eszközeivel válaszolt: kétszer is bevette a románok kapuját.

A bukaresti hatóságok másnap 12 lengyel és öt román drukkert hallgattak ki a két tábor közötti összecsapások miatt, amelyben a rendőrök könnygázt is bevetettek.

A két csapat Varsóban június 10-én találkozik újra. Az E csoportban – amelyben Montenegró, Dánia, Örményország és Kazahsztán szerepel még – a lengyelek állnak az élen négy fordulót követően, míg a román válogatott a negyedik.
(mti)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz