Nagy volt a riadalom: Élő adásban volt szívritmuszavara Agüerónak - videó

Szerencsére nem lett nagyobb baj az esetből.
Nyikes Zoltán 2023. március 30., csütörtök 18:55
Szerencsére nem lett nagyobb baj az esetből.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 30., csütörtök 18:55

2021 decemberében kellett visszavonulni szívritmuszavar miatt Sergio Agüerónak, aki jelenleg is szívritmus-szabályozóval éli életét. A korábbi világklasszis támadó szerda este a Twitchen, Spanyolország egyik legnagyobb streamere, Ibai Llanos csatornáján vett részt egy élő adásban, amikor hirtelen rosszul lett - írja a Daily Mail.

A stream alatt Agüero egy pillanatra megállt, és a mellkasára tette a kezét. Llanos észrevéve Agüero mozdulatát rákérdezett nála, hogy mi a baj, mire a korábbi támadó így válaszolt: "Azt hiszem, egy mini szívritmuszavarom volt."

– Elvigyünk orvoshoz? – kérdezte a streamer, Agüero viszont jelezte, hogy minden rendben lesz.

Szerencsére nem lett nagyobb baj az esetből és az argentin sztár tudta folytatni a szereplést.

Olvastad már?
Szoboszlai már annyit ér, mint Lewandowski, de volt durvább magyar ugrás - a legértékésebb válogatottjaink
A német, illetve nemzeközi átigazolási portál, a Transfermarkt frissítette (becsült) árlistáját a 2024-es Eb selejtezőinek első két fordulója után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
Tovább az összes átigazoláshoz