MLS

Nikolics: "Ez nem sablonválasz, tényleg így érzem" – őszintén beszélt a jövőjéről

Nikolics Nemanja a DIGI Sport híradójának adott interjújából kiderül: nagyon úgy tűnik, hogy nem marad az MLS-ben.
Csakfoci Admin 2019. szeptember 23., hétfő 16:46
Nikolics Nemanja a DIGI Sport híradójának adott interjújából kiderül: nagyon úgy tűnik, hogy nem marad az MLS-ben.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. szeptember 23., hétfő 16:46

Nem volt egyszerű, és nem is egyszerű így játszani, amikor a saját meccseket hozni kell, és figyelni kell az előttünk álló csapatokat, hogy hogyan játszanak. Esélyünk még van playoffba kerülni – nyilatkozta a Sport24-nek Nikolics.

Valószínű, hogy Nikolics a szezon végén búcsút int Amerikának, igaz, a hogyan továbbról a támadó nagyon diplomatikusan beszélt.

Bocs még egyszer, ugyanazt kell válaszolnom: nagyon fontos lesz számomra is ez a két mérkőzés, mert nagyon szeretném, hogy bejussunk a playoffba, úgyhogy jelen pillanatban erre fókuszálok. Ez nem sablonválasz, tényleg így érzem.

Arra a kérdésre, kizártnak tartja-e, hogy maradjon az MLS-ben, így válaszolt.

Az MLS-ben nagyon mások a szabályok. Nem tudom, mennyi időnk van, hogy ezt elmagyarázzam, de nem akarok belebonyolódni ebbe. Itt van egy olyan szabály is van, hogy amikor lejár a szerződésem, a klubom akkor még mindig el tud adni Amerikán belül. Vagy alá tudunk írni egy új szerződést, de ez nem téma most. A menedzserem nyáron itt volt, és beszélt a sportigazgatóval, egy nagyon korrekt beszélgetésük volt.


Nikolics nem tervezi, hogy Amerikában marad - Fotó: www.instagram.com/niko_nemanja

Itt most, jelen pillanatban nem téma a szerződéshosszabbítás, de ugyanúgy nem téma, hogy Amerikában maradjak. Lehet, hogy szezon után lesznek ajánlataim. De most nem szerepel a terveim között, hogy Amerikában fogok maradni – szögezte le Nikolics.

Tavaly áprilisban ennél egyértelműbben beszélt a DIGI Sport híradójának a terveiről.

A vágyam mindig is az volt, és a mai napig is az, hogy egy nap visszatérjek a Vidibe, és ott fejezzem be a pályafutásomat. De úgy gondolom, még korai arról beszélni, hogy vége legyen a pályafutásomnak, még csak 30 éves vagyok, szerintem még jó pár év bennem van.

Egyelőre egy biztos, a Chicago Nikoliccsal a soraiban legközelebb a Torontóval játszik majd, aztán Orlandóban dőlhet el, hogy utoléri-e a hárompontos előnnyel bíró, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszott New England csapatát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új edzők a stábban
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző és Johan Sandahl asszisztensedző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz