"Megmutatom, mi a büntetendő" - úgy lefejelte ellenfelét, hogy 48 meccsre eltiltották és kizárták a csapatból

Raschid Arsanukaev, az osztrák kilencedik osztályban szereplő Viktoria Bregenz B orosz játékosa 48 mérkőzéses eltiltásban részesült, miután lefejelte ellenfelét.
Csakfoci Admin 2021. szeptember 22., szerda 17:07
Raschid Arsanukaev, az osztrák kilencedik osztályban szereplő Viktoria Bregenz B orosz játékosa 48 mérkőzéses eltiltásban részesült, miután lefejelte ellenfelét.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. szeptember 22., szerda 17:07

48 meccses eltiltásban részesült Raschid Arsanukaev, a Viktoria Bregenz B 28 éves amatőr orosz játékosa, miután a SPG Göfis/Satteins B elleni bajnoki 87. percében egy ütési kísérletért megkapta második sárga lapját. A játékvezető közölte vele, ütés esetében már a szándék is büntetendő, ezután borult el teljesen a labdarúgó agya és ahelyett, hogy egyből öltözőbe ment volna, odaszólt a bírónak.

- Majd én megmutatom, mi a büntetendő! - hangoztatta, majd szándékosan úgy lefejelte az egyik ellenfelét, hogy annak eltört az orra.

A súlyos sérülést szenvedő játékost szerdán megműtötték, a sikeres beavatkozást követően kiderült, hét hétig nem léphet pályára.

A Kronen Zeitung beszámolója szerint a helyi rendőrség is vizsgálja az ügyet és jelentette az illetékes bíróságnak. A csapat pedig a mérkőzés után azonnal megvált a balhés labdarúgójától, aki 2023 őszéig biztosan nem játszhat.

- Természetesen nem tűrhetjük az ilyen eseteket, Arsanukaevet azonnal kizártuk klubunkból - mondta Christian Gojo, a Bregenz elnöke.

A vorarlbergi labdarúgó-szövetség a többi, környező szövetséget is tájékoztatta az esetről, nehogy Arsanukaev találjon magának új csapatot.

Olvastad már?
A távozó Kassai kemény kritikát kapott az orosz vezetőtől: "Nem értette meg, mivel kell foglalkoznia"
Az Orosz Labdarúgó Szövetség ügyvezető igazgatója szerint nem javult a játékvezetés minősége Kassai Viktor szerepvállalásával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz