Magyargyűlölet és pályára bedobott szék Bukarestben: A Csíkszereda idegenben alázta meg a Steauát - videó

Az ellenséges hangulat sem akadályozta meg a Csíkszeredát abban, hogy lemossa a pályáról a Steauát - a végső kegyelemdöfést a korábbi NB I-es játékos, Jelena Richárd adta meg.
Nyikes Zoltán 2022. augusztus 24., szerda 8:55
Az ellenséges hangulat sem akadályozta meg a Csíkszeredát abban, hogy lemossa a pályáról a Steauát - a végső kegyelemdöfést a korábbi NB I-es játékos, Jelena Richárd adta meg.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. augusztus 24., szerda 8:55

Hétfőn Kolozsváron, az Universitatea-Sepsi OSK román élvonalbeli találkozó szakadt félbe magyargyalázó rigmusok és transzparensek miatt, kedden pedig Bukarestben, a Steaua-Csíkszereda másodosztályú mérkőzésen lehetett hallani hasonló hangokat a hazai drukkerek részéről.

A prosport.ro beszámolója szerint a Steaua-szurkolók már az első félidőtől kezdve Magyarország szidásával foglalkoztak, ám a leginkább a 72. percben forrósodtak fel a kedélyek a lelátón, amikor a Csíkszereda már 3-0-ra vezetett. Ekkor a játékvezető két percre meg is állította a találkozót a magyargyűlölő rigmusok miatt, a hazai klub a hangosbemondón keresztül próbálta meg normális viselkedésre kérni a drukkereket, valamint a Steaua csapatkapitánya is beszélt a szurkolókkal.

A mérkőzés végül folytatódott, a végső kegyelemdöfést pedig a korábbi NB I-es játékos, a többek között a Honvédnál, a Paksnál és a Kisvárdánál is megfordult

Jelena Richárd adta meg, az ő találatával alakult ki a 4-0-s csíki siker.

Végül a hajrára is maradt egy incidens, miután Claudiu Apro egyik tisztázása kis híján eltalálta a Steaua-drukkereket a lelátón. A Csíkszereda védője elnézést is kért az ott helyet foglaló néhány nézőtől, akik cserébe viszont a pályára dobtak egy széket - az más kérdés, hogy azzal kis híján a saját játékosukat találták el a Steaua-szurkolók.

A mérkőzés összefoglalója (03:28-tól Jelena gólja, majd a pályára dobott szék)

Olvastad már?
Diósgyőr: Szivics is jelölt a kispadra Vukmir távozása után - részletek
A csakfoci.hu információi szerint a legutóbb a szerb élvonalban dolgozott, 55 éves szakember is jelölt a Diósgyőr kispadjára.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz