Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Lesz újra Fradi-tavasz a nemzetközi kupában? - ezt várják a Csakfoci olvasói az EKL-csoportkör utolsó fordulójától

Összességében a szavazók 77%-a várja azt, hogy a Ferencváros továbbjut a csoportból, a többségük szerint pedig a zöld-fehérek ezt egy döntetlennel fogják elérni.
Nyikes Zoltán 2023. december 2., szombat 9:53
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Összességében a szavazók 77%-a várja azt, hogy a Ferencváros továbbjut a csoportból, a többségük szerint pedig a zöld-fehérek ezt egy döntetlennel fogják elérni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. december 2., szombat 9:53

Emlékezetes találkozón, az utolsó másodpercekben szerzett góllal győzte le a Ferencváros a Cukarickit az Európa Konferencia Liga-csoportkör ötödik fordulójában. A kvartett második helyén álló Ferencváros az éllovas és már továbbjutott olasz Fiorentinát fogadja két hét múlva az utolsó körben, a magyar bajnok egy győzelemmel csoportelsőként a nyolcaddöntőbe lépne, míg egy ponttal játszania kellene a 16 közé kerülésért az Európa Liga egyik csoportharmadikjával, vereség esetén pedig még kieshet.

A csakfoci.hu legutóbbi szavazásán éppen ezért arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint lesz-e újra Fradi-tavasz a nemzetközi kupában.

A voksolók 51%-a gondolja úgy, hogy a Fradi megéli a tavaszt az EKL-ben, miután egy döntetlennel „kigolyózzák” a Genket, míg az olvasók 26%-a úgy érzi, hogy az FTC a Fiorentinát legyőzve folytatja szereplését majd Európában, tehát összességében a szavazók 77%-a várja azt, hogy így vagy úgy, de továbbjut a csoportból Dejan Stankovic csapata.

A maradék 23% pedig értelemszerűen arra lát nagyobb esélyt, hogy a Fradi kikap a Fiorentinától, a Genk pedig a végén beelőz.

Az aktuális kérdés hamarosan a csakfoci.hu címlapján, lejjebb görgetve, a "További friss hírek" alatt és az "Átigazolások" felett lesz megtalálható.

A szavazás végeredménye

Lesz újra Fradi-tavasz a nemzetközi kupában?

Igen, mert a zöld-fehérek egy döntetlennel „kigolyózzák” a Genket - 51%

Igen, a Fradi legyőzi a Fiorentinát is, és csoportelső lesz - 26%

Nem. A Fradi kikap a Fiorentinától, a Genk pedig a végén beelőz - 23%

Olvastad már?
A Genknél attól rettegnek, a Fiorentina megelégszik az egy ponttal a Fradi otthonában: "Mindent megteszünk, hogy ne veszítsünk Magyarországon"
Vincenzo Italiano nyilatkozata nem tetszett a belgáknak, attól félnek, hogy a Fiorentina nem tesz meg mindent a győzelemért a Groupama Arénában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz