Sérülés miatt nem játszhat lengyelországi légiósunk a bajnok ellen

Kecskés Ákos sérülése miatt el sem tudott utazni a Legia Varsó elleni idegenbeli összecsapásra.
Budai László 2017. december 8., péntek 22:00
Kecskés Ákos sérülése miatt el sem tudott utazni a Legia Varsó elleni idegenbeli összecsapásra.
Szerző: Budai László 2017. december 8., péntek 22:00

Igen nagy esély van rá, hogy egyik magyar sem játszik majd a szombati, Legia Varsó-Termalica lengyel bajnoki mérkőzésen. A vendégek magyar futballistája, Kecskés Ákos a combközelítő izmával bajlódik, a játékos az Instagramra fel is töltött egy fotót, amelyen éppen kezelik. Az U21-es magyar válogatott csapatkapitánya ezért el sem tudott utazni Varsóba társaival. A 21 esztendős labdarúgó alapembere a Termalicának, amikor egészséges, akkor mindig a kezdőcsapat tagja: ebben a szezonban 11 lengyel bajnokin szerepelt.

Minden bizonnyal egyébként a Legia magyarja, Nagy Dominik is kihagyja a találkozót. A futballista körön kívül került csapatánál, a legutóbbi hét bajnokin nem volt ott a keretben, és könnyen lehet, hogy kölcsönben hazatér: az NB I-ből a Videoton és a Puskás Akadémia is érdeklődik iránta.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz