Nikolicsnak beszóltak a riválistól - "Már nem olyan, mint tavaly"

A korábbi lengyel válogatott játékos szerint a magyar csatár már nem játszik annyira látványosan.
Budai László 2016. november 18., péntek 13:16
A korábbi lengyel válogatott játékos szerint a magyar csatár már nem játszik annyira látványosan.
Szerző: Budai László 2016. november 18., péntek 13:16

Komoly rangadót játszanak ma este a lengyel bajnokságban. A tavalyi címvédő Legia a jelenlegi címvédő Jagiellonia otthonába látogat. A két csapat között jelenleg nyolc pont a különbség, így a varsóiaknak mindenképpen nyerniük kellene, hogy fel tudjanak zárkózni. Az is kérdéses, hogy a csapat magyar játékosa, a nemrég ujjtörést szenvedett Nikolics Nemanja vállalni tudja-e a játékot.

Az üzengetés mindenesetre már megy a két együttes között, a Jagiellonia korábbi labdarúgója, Tomasz Frankowski éppen a magyar labdarúgóval kapcsolatban fogalmazott meg sarkos véleményt.

- Ha Nikolicsért 4 millió eurót kínált nyáron a Hull, akkor el kellett volna mennie. Igaz, nem csodálkoznék, ha az angolok egy idő után meggondolták volna magukat. A tavalyi Nikolics és a mostani ugyanis két különböző játékos. Nem játszik már olyan látványosan. Igaz, a krízis valószínűleg már mögötte van.

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz