Gyurcsó: Azért vagyok ilyen jó, mert nem vittek az Eb-re

Gyurcsó Ádám nehezen viselte, hogy folyton buszon kell ülnie.
Budai László 2016. november 23., szerda 12:02
Gyurcsó Ádám nehezen viselte, hogy folyton buszon kell ülnie.
Szerző: Budai László 2016. november 23., szerda 12:02

A mesternégyest elért szélsővel a lengyel Sport magazin készített interjút, a játékostól először azt kérdezték, miért van ilyen bombaformában.
- A sorsfordító az volt, hogy nem vittek ki a magyar válogatottal az Európa-bajnokságra. Ez alaposan letaglózott, de arra jutottam, hogy ez így nem mehet tovább! Valamit meg kell változtatnom magam körül. Elkezdtem sokkal keményebben dolgozni az edzéseken, és ez a jó forma most ennek az eredménye.

Gyurcsó Ádám fantasztikus mérkőzése

Gyurcsó korábban gyakran amiatt panaszkodott a lengyeleknek, hogy fáradtnak érezte magát a sok buszozástól.
- Folyton úton voltunk, akadt, hogy 10-11 órán át utaztunk egy-egy idegenbeli meccsre. Magyarországon ilyen nem volt, ott három órán belül mindenhova odaértünk. Ez alaposan lefárasztott, de mostanra megtanultam kezelni a helyzetet. Egyszerűen megtanultam pihenni a buszon, ki tudom kapcsolni a gondolataimat, és már nem az az érzésem egy-egy túra végén, hogy mennyire elfáradtam.

A játékosnak felvetették, hogy még két-három ilyen meccse lesz, és alighanem más klubhoz igazol majd.
- Nincsenek ilyen terveim, komolyan. Kijött pár meccsen most a lépés, de ez már a múlt. A szurkolók gyorsan felejtenek, ezért minden egyes hónapban meg kell tartanunk ezt a jó formát. Persze, minden játékosnak vannak álmai, szeretne még erősebb helyen futballozni, és pont ez viszi előre. Én személy szerint a spanyol bajnokságot gondolom a legvonzóbbnak.

 

Gyurcsót a magyar drukkerekről is kérdezték, akik az Andorra elleni meccsen a Polska, Polska! rigmust kiabálták.
- Én a meccs alatt ezt nem hallottam, mert teljesen csak a játékra figyeltem, de a meccs után a barátaimtól értesültem róla. Ez egyfajta reakció volt a magyar drukkerek részéről arra, ami Romániában történt a lengyelek elleni meccsen. Szép dolog, hogy ilyen jó kapcsolat van a két nemzet között.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz