A lengyel élvonalban folytathatja az NB I-ből távozó válogatott kerettag

Újra légiósnak állhat a ZTE-től távozott Kocsis Gergő, akit egy, a lengyel élvonalba frissen feljutott együttes igazolhat le.
Csakfoci Admin 2020. július 18., szombat 11:00
Újra légiósnak állhat a ZTE-től távozott Kocsis Gergő, akit egy, a lengyel élvonalba frissen feljutott együttes igazolhat le.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 18., szombat 11:00

Június végén távozott az NB I-ben 7. helyen végző ZTE csapatától a védőként és középpályásként is bevethető Kocsis Gergő, akinek nem ajánlottak új szerződést másfél évnyi zalaegerszegi játék után a kék-fehéreknél.

Honlapunk információi szerint a Bernd Storck szövetségi kapitányága alatt válogatott kerettagságig jutó Kocsis a lengyel élvonalban folytathatja pályafutását.

Úgy tudjuk, a legvalószínűbb az, hogy az a Podbeskidzie igazolja le a magyar játékost, amely két fordulóval a szezon vége előtt már biztosan feljutó a lengyel másodosztályban, tehát nyártól az élvonalban szerepel majd.

A 26 éves Kocsis a mögöttünk hagyott NB I-es idényben 21-szer kezdőként és 5-ször csereként lépett pályára. Nem először állhat légiósnak, ugyanis korábban Csehországban is futballozott már.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz