Fotó: www.edinburghnews.com

Légiósok: Visszatérhet korábbi klubjához a 20-szoros magyar válogatott játékos - sajtóhír

Külföldi sajtóhír szerint már nagyon közel a megegyezés Bogdán Ádám és a leendő csapata között. A magyar játékos akár már a jövő heti bajnokin bevethető lehet.
Nyikes Zoltán 2019. november 15., péntek 9:31
Fotó: www.edinburghnews.com
Külföldi sajtóhír szerint már nagyon közel a megegyezés Bogdán Ádám és a leendő csapata között. A magyar játékos akár már a jövő heti bajnokin bevethető lehet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 15., péntek 9:31

A hét elején beszámoltunk arról, hogy a több héten keresztül az AIK Stockholmnál edző Bogdán Ádám végül mégsem lesz a svéd élvonalbeli csapat játékosa, miután Björn Wesström sportigazgató egy hosszabb interjúban elmondta, nem számol a magyar kapussal, aki egy hete már hazautazott Magyarországra.

A 20-szoros magyar válogatott hálóőrrel kapcsolatban ezúttal egy újabb lehetőséget dobott be a külföldi sajtó: az Edinburgh News Evening azt írja,

hogy Bogdán visszatérhet korábbi csapatához, a skót élvonalbeli Hibernianhez.

A lap hozzáteszi, mivel a 32 éves labdarúgó szabadon igazolható, így akár napokon belül megtörténhet a hivatalos bejelentés és már a válogatott szünet utáni első bajnokin a Motherwell ellen bevethető lesz. A cikk szerint Bogdán egyelőre csak rövid időre, január végéig írhatja alá szerződését. A magyar kapus a 2018/2019-es idényben játszott a Hiberniannél kölcsönben, összesen 25 tétmeccsen lépett pályára.

A 32 éves hálóőr a nyáron Magyarországon tartotta karban magát, előbb a harmadosztályú III. Kerületi TVE, majd az NB II-es Vasasnál látogatta az edzéseket, miután a nyáron lejárt a szerződése a Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool együttesénél.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz