Fotó: fcdenbosch.nl

Légiósok: Óriási elismerés, a liga legnagyobb tehetségei közé választották a magyar válogatott keretbe is meghívott kapust - így lehet rá szavazni

Januárban érkezett, de máris a legnagyobb tehetségek között emlegetik Hegyi Krisztiánt Hollandiában.
Nyikes Zoltán 2024. március 9., szombat 15:42
Fotó: fcdenbosch.nl
Januárban érkezett, de máris a legnagyobb tehetségek között emlegetik Hegyi Krisztiánt Hollandiában.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. március 9., szombat 15:42

Már csak egy mérkőzés van hátra a holland másodosztály 29. fordulójából, ezt követően pedig lezárul a bajnokság harmadik periódusa, amit a 20. fordulótól számlál a liga szabályzata. Ebből adódóan pedig ismét szavazást hirdetett a bajnokság hivatalos oldala, ahol a harmadik szakasz legjobb játékosára, legjobb kapusára, legnagyobb tehetségére és legjobb edzőjére lehet voksolni.

A legnagyobb tehetségek kategóriában helyet kapott a Den Bosch magyar kapusa, Hegyi Krisztián is, aki januárban szerződött a holland csapathoz és azonnal berobbant a bajnokságba.

A korábban a magyar válogatott keretébe is meghívott hálóőr érkezése óta minden alkalommal a kezdőcsapat tagja volt, négyszer érintetlen is maradt a hálója, legutóbb pedig éppen péntek este az ő nagyszerű teljesítményének is köszönhetően nyert meg egy fontos derbit a Den Bosch.

A kategóriák 4-4 jelöltjeit a másodosztályú klubok vezetőedzői és csapatkapitányai választották ki a teljesítményt és a statisztikai adatokat is figyelembe véve, a szurkolók pedig március 12-ig, azaz jövő hét kedd 17:00 óráig adhatják le voksukat.

Ide kattintva lehet szavazni.

Olvastad már?
Szoboszlai EL-gólja történelmi jelentőségű volt a Liverpoolnál - ilyenre még sosem volt példa korábban
Sohasem rúgtak még ennyi gólt a cserék egy szezonban a Liverpoolnál.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz