Légiósok: Novothny feljutást bebiztosító gólja után valósággal felrobbant a stadion - videó

Az egy éve Újpestről a koreai másodosztályba igazoló Novothny Soma vasárnap feljutást érő góllal zárta az idényt, így jövőre akár a távol-keleti ország első osztályában is bizonyíthat.
Csakfoci Admin 2019. december 8., vasárnap 13:00
Az egy éve Újpestről a koreai másodosztályba igazoló Novothny Soma vasárnap feljutást érő góllal zárta az idényt, így jövőre akár a távol-keleti ország első osztályában is bizonyíthat.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 8., vasárnap 13:00

Már novemberben eldőlt, hogy a Novothny Somát is foglalkoztató Busan I Park a második helyen végez a dél-koreai másodosztály idei kiírásában, amivel kivívták az osztályozó lehetőségét. A feljutásért a Gjeongnam FC-vel játszottak oda-visszavágós rendszerben, és míg az első mérkőzésen hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Busan, a visszavágón Romulo és Novothny góljával győzedelmeskedni tudott a feljutásra pályázó csapat.

Novothny feljutást érő gólja

Novothny Soma feljutást bebiztosító gólja a Gyeongnam ellen ● 2019.12.08.

Gyeongnam-Busan 0-2

A 25 éves Novothny egy honlapunknak adott interjúban jelezte, télen lejár a kölcsönszerződése Dél-Koreában, ám a Busannak opciós joga lesz végleges megvásárlására az Újpest FC-től, így könnyen lehet, hogy a tavaszt már a távol-keleti ország élvonalában kezdi meg az U21-es válogatott támadó.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz