Légiósok: Közel 20 év után távozik Sallai nagy rajongója a Laziótól, így a római szerződés is odalehet - sajtóhír

Igli Tare sportigazgató búcsúja után nagyot csökkenhetett annak az esélye, hogy a magyar válogatott támadó Rómába igazol.
Budai László 2023. június 7., szerda 14:00
Igli Tare sportigazgató búcsúja után nagyot csökkenhetett annak az esélye, hogy a magyar válogatott támadó Rómába igazol.
Szerző: Budai László 2023. június 7., szerda 14:00

A Lazio sportigazgatója, Igli Tare 18 év után elhagyja a klubot - a szakember ezt az Il Messaggerrónak erősítette meg. A hírek szerint Tarénak annyira megromlott a kapcsolata Maurizio Sarri vezetőedzővel, hogy egyértelmű volt valamelyikük távozása, és úgy tűnik, a sportigazgató húzta a rövidebbet.

Ez pedig egy magyar válogatott játékos klubváltására is hatással lehet. Nik Staiger német újságíró írt most arról, amiről már korábban is szó volt a nemzetközi sportsajtóban, azaz hogy elsősorban a sportigazgató erőltette Sallai Roland Lazióba szerződtetését, miután Tare nagy rajongója volt a Freiburg-támadó játékának. A távozása után azonban erősen megkérdőjeleződik, hogy a római klub azon az úton megy-e majd tovább, amit az albán kijelölt, főként úgy, hogy elsősorban az átigazolásokkal kapcsolatos eltérő vélemények vezethettek a szakításhoz.

Sallait tavasszal rendszeresen szóba hozták az olasz klubbal, sőt, maga a támadó is elismerte, hogy tud a csapat érdeklődéséről.

Olvastad már?
A Newcastle nem akar bajba kerülni a Szoboszlai-transzfer miatt - ezért kell még alkudoznia az áron
Az angol klub összesen 150 millió eurót költhet, ezért a magyar támadóért sem fizetné ki a kivásárlási árat, hanem lejjebb alkudná azt a Leipzignél.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz