Fotó: spox.com

Légiósok: Edzője szétdicsérte a visszatérő Sallait - ez várhat rá a hétvégi bajnokin

A Sandhausen elleni jó teljesítmény után könnyen lehet, hogy a magyar válogatott játékos a Bundesligában is kezdőként fog szóhoz jutni a hétvégén.
Nyikes Zoltán 2023. február 10., péntek 12:38
Fotó: spox.com
A Sandhausen elleni jó teljesítmény után könnyen lehet, hogy a magyar válogatott játékos a Bundesligában is kezdőként fog szóhoz jutni a hétvégén.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 10., péntek 12:38

Rájárt a rúd az utóbbi hónapokban Sallai Rolandra, aki a szezon elején súlyos arccsonttörést szenvedett, majd egy combsérülés is hátráltatta, míg végül kedden öt hónap után, egy győztes Német Kupa-mérkőzésen volt újra kezdő a Freiburgban. Edzője, Christian Streich pedig annyira el volt ragadtatva a teljesítményétől, hogy a magyar válogatott támadó a szombati, VfB Stuttgart elleni Bundesliga-összecsapáson a kezdőcsapat tagja lehet.

– Jó dolgokat csinált, és megmutatta, hogy jó erőben van. Benne van a meccskeretben és talán a kezdőben is helyet kap majd – mondta Streich két nappal a baden-württembergi összecsapás előtt, a Sandhausen elleni kupameccs után. – Ideje volt, hogy újra pályára lépjen, Rolandnak több sérülése is volt és sokat kellett várnia erre. A meccs előrehaladtával egyre jobb lett, ami örömteli, így nemcsak három-négy játékosunk bevethető támadásban, hanem sokkal több.

Streich - aki eltiltása miatt nem ülhet le a kispadra a Stuttgart ellen - hozzáfűzte, egyelőre még nem tisztult le a fejében, hogy kiket jelöl a támadósorba a következő bajnokin.

Olvastad már?
Légiósok: Edzője elárulta, újabb magyar válogatott játékos válthat klubot - NB I-es klubokkal tárgyal
A Slovan vezetőedzője, Vladimír Weiss elárulta, Holman Dávid magyar klubokkal tárgyal és ha sikerül megegyezniük, akkor elengedik őt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz