Fotó: www.aikfotboll.se

Légiósok: Döntést hoztak a svéd csapatnál Bogdán Ádám jövőjéről

A svéd élvonalbeli AIK Stockholm sportigazgatója, Björn Wesström egy hosszabb interjúban elmondta, nem számol az elmúlt időszakban a fővárosi csapat edzéseit látogató Bogdán Ádámmal, aki egy hete hazautazott Magyarországra.
Csakfoci Admin 2019. november 12., kedd 9:52
Fotó: www.aikfotboll.se
A svéd élvonalbeli AIK Stockholm sportigazgatója, Björn Wesström egy hosszabb interjúban elmondta, nem számol az elmúlt időszakban a fővárosi csapat edzéseit látogató Bogdán Ádámmal, aki egy hete hazautazott Magyarországra.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 12., kedd 9:52

Korábban a csakfoci.hu elsőként jelezte, a 20-szoros magyar válogatott kapus, Bogdán Ádám a svéd élvonalbeli AIK Stockholm edzéseit látogatja. Értesüléseinket később a klub hivatalosan is megerősítette.

A fővárosi csapat sportigazgatója, Björn Wesström korábban elmondta, a kéthetes válogatott szünet remek alkalmat kínált arra, hogy testközelből megismerjék az erősítésre kiszemelt játékosok képességeit, személyiségét az ottani környezetben. A szakember korábban a fotbollskanalen.se-nak adott interjújában elárulta, Bogdán jó benyomást keltett rá, ezért továbbra is náluk tréningezik.

Olyan tapasztalattal rendelkezik mind emberileg, mind sportolóként, akire fel lehet nézni és magas szinten játszott – mondta akkor Wesström.

Bogdán hetekig edzett a svéd együttesnél, majd az elmúlt napokban a sportigazgató nyilatkozott a jelenleg szabadon igazolható kapusról.

Egy hete hazautazott, a helyzet úgy néz ki, három kapusunk van, és nem tervezünk újabb játékost igazolni erre a posztra.

Igazság szerint megnéztük a lehetséges alternatíváinkat, ha esetleg valamelyik kapusunkat eladnánk. Egyszerűen ennyi.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jelenleg bármi ilyenről szó lenne – nyilatkozta a napokban Wesström az expressen.se-nek.

A 32 éves hálóőr a svédeket megelőzően a nyáron Magyarországon tartotta karban magát, előbb a harmadosztályú III. Kerületi TVE, majd az NB II-es Vasasnál látogatta az edzéseket, miután a nyáron lejárt a szerződése a Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool együttesénél.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz