Fotó: twitter.com/GironaFC

Légiósok: A La Liga-csapatba berobbant magyar védő jövőjéről kulcsfontosságú bejelentést tettek - hivatalos

A 19 éves magyar védő három évvel meghosszabbította a jövő nyáron lejáró szerződését a Gironánál.
Nyikes Zoltán 2024. február 2., péntek 11:26
Fotó: twitter.com/GironaFC
A 19 éves magyar védő három évvel meghosszabbította a jövő nyáron lejáró szerződését a Gironánál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 2., péntek 11:26

Péntek délelőtt a spanyol bajnokság második helyén álló Girona a hivatalos oldalán jelentette be, hogy 2028 nyaráig meghosszabbította az utánpótlás-válogatott magyar védő, Yaakobishvili Antal szerződését - a 19 éves játékos eddigi megállapodása jövő nyáron járt volna le.

Mint ismert, az U21-es magyar válogatott játékos két héttel ezelőtt a Rayo Vallecano elleni Spanyol Kupa-mérkőzésen mutatkozott be a Gironában, méghozzá nem is akármilyen teljesítménnyel, a lefújást követően folyamatosan áradozott róla a spanyol sajtó.

Yaakobishvili ezt követően csereként beállva a Sevilla elleni bajnokin is megbízhatóan játszott, majd múlt hét szerdán az újabb kupatalálkozón már a kezdőcsapatban bizonyíthatott.

Olvastad már?
Magyar nevelőedzője a La Ligába berobbant Yaakobishviliről: "A legnehezebb mozgásformákat is azonnal lekopírozta, amire csak kevesen képesek ennyi idősen"
Nem túlzás, Yaakobishvili Antal berobbant a spanyol futballba. Egy hete szinte folyamatosan a Girona fiatal magyar tehetségéről cikkeznek Spanyolországban. Honlapunk megkereste azt a magyar szakembert, aki az első edzője volt itthon. Somodi László elmondta, milyen adottságokból lehetett már látni óvodás korában is, hogy többre viheti, mint az átlag.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz