Laidouni a klubváltásáról: "A világ egyik legjobb bajnokságában akartam játszani"

A Ferencváros által eladott tunéziai középpályás már az Union Berlin játékosaként nyilatkozott klubváltásáról.
Csakfoci.hu 2023. január 27., péntek 17:12
A Ferencváros által eladott tunéziai középpályás már az Union Berlin játékosaként nyilatkozott klubváltásáról.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. január 27., péntek 17:12

Mint arról beszámoltunk, az FTC tunéziai válogatott középpályása, Aïssa Laidouni két és fél év után távozott a Ferencvárostól és a német élvonalbeli Union Berlinhez igazolt.

A 26 éves játékos már új csapata honlapján beszélt arról, miért fontos számára ez a klubváltás.

Profi labdarúgóként az ember a legmagasabb szinten akar versenyezni, lehetőleg a világ egyik legjobb bajnokságában. Ezért nagyon várom már, hogy a Bundesligában is kipróbálhassam a képességeimet. Az alapján, amit eddig hallottam és láttam, az Union egy családias, de ambiciózus klub. Meggyőződésem, hogy jól be fogok illeszkedni ide, és mindent megteszek azért, hogy sikeres legyek az Unionnal

- fogalmazott a középpályás.

Oliver Ruhnert, a német elitbajnokságban a 2. helyen álló csapat ügyvezetője is megszólalt.

- Régóta ismerjük Aïssa kvalitásait. A "box-to-box" játéka, az intenzitása és a játékfelfogása segíthet majd abban, hogy még több minőséget mutassunk a pályán - kommentálta az átigazolást a klubvezető.

A berliniek az átigazolás további részleteiről egyelőre nem számoltak be, és még az sem derült ki, meddig írt alá Laidouni az Unionnál.

Olvastad már?
Hajnal: "Óriási siker, hogy Laidounit a Bundesliga egyik élcsapatához sikerült értékesítenünk" - így köszönt el a Fradi a játékostól
Az FTC sportigazgatója szerint az ő eligazolása is jó példa arra, hogy a Ferencvárosból igenis lehetséges az európai elitligákba kerülni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz