Fotó: twitter.com/fcunion

Laidouni a Fradit magasztalja: "A Bundesligában senkinek sem lenne könnyű dolga a Ferencváros ellen"

A már az Union Berlint erősítő Aissa Laidouni szerint idővel akár a térség legjobbja is lehet a Fradi.
Budai László 2023. március 2., csütörtök 10:51
Fotó: twitter.com/fcunion
A már az Union Berlint erősítő Aissa Laidouni szerint idővel akár a térség legjobbja is lehet a Fradi.
Szerző: Budai László 2023. március 2., csütörtök 10:51

A télen a Ferencvárostól a Bundesligában szereplő Union Berlinhez igazoló Aissa Laidouni az M1-nek beszélt első tapasztalatairól, és többek között arról is, szerinte mire menne a Fradi a német élvonalban.

Nehéz megmondani, hogy hol végezne a Ferencváros a Bundesligában, de az biztos, hogy megállná a helyét, senkinek sem lenne könnyű dolga Dibusz Dénesék ellen, az utóbbi évek eredményei is ezt bizonyítják. Habár már nélkülem, de remélem, a klub még tovább fejlődik majd a következő években, idővel akár a térség legjobbja is lehet majd az FTC

- idézte az m4sport.hu a játékos nyilatkozatát. A tunéziai válogatott középpályás szerint egyelőre nem nevezhető kirobbanthatatlan tagnak az Unionnál.

- Nem gondolom magam kulcsjátékosnak. Jól sikerült a beilleszkedés, de nincs biztos helyem a kezdőcsapatban, minden egyes mérkőzésen és edzésen bizonyítani akarok, hogy számíthatnak rám - mondta, majd arra is reagált, milyen a kapcsolata a vele azonos poszton szereplő, magyar válogatott Schäfer Andrással.

- Jóban vagyunk, sok időt töltünk együtt. Nagyon humoros srác, ő is szeret viccelődni. Remélem, hogy szép jövő áll előttünk a klubnál közösen, és kívánom, hogy a magyar válogatottal is jól alakuljon számára minden.

Olvastad már?
Fradi: "Határozottan csalódott vagyok és türelmetlenül várok" - az EL-keretből kimaradt légiós a jövőjéről
A francia Xavier Mercier csalódott, hogy kimaradt a tavaszi EL-keretből és türelmetlenül vár a játéklehetőségre. A 33 éves középpályás ugyanakkor nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy a nyár után is a Ferencváros játékosa marad.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz