Fotó: twitter.com/fifaworldcup_pt

Közel volt a szenzáció: Cristiano Ronaldónak kis híján magyar válogatott csapattársa lett - sajtóhír

Sajtóhírek szerint a Sallói Dániel fémjelezte Sporting Kansas City közel állt ahhoz, hogy megegyezzen a portugál világklasszissal.
Nyikes Zoltán 2022. december 31., szombat 12:12
Fotó: twitter.com/fifaworldcup_pt
Sajtóhírek szerint a Sallói Dániel fémjelezte Sporting Kansas City közel állt ahhoz, hogy megegyezzen a portugál világklasszissal.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. december 31., szombat 12:12

Pénteken vált hivatalossá, hogy Cristiano Ronaldo kétéves szerződést kötött az al-Nasszr labdarúgócsapatával, így hosszas huzavona után eldőlt, hogy a szaúd-arábiai klubban folytatja pályafutását.

Az ESPN újságírója, Taylor Twellmann egy érdekes információt is megosztott a portugál sztárral kapcsolatban, eszerint pedig Cristiano Ronaldót több MLS-klub is csábította. Twellmann hozzátette,

közülük a Sallói Dánielt is foglalkoztató Sporting Kansas City ajánlata olyannyira is érdekes volt Ronaldo számára, hogy képviselői többször is találkoztak az amerikai klub elöljáróival.

Az újságíró szerint a Kansas fizetési csomagajánlata olyan kedvező volt, hogy nagyon közel álltak a felek a megegyezéshez, de végül a szaúdi ajánlat lett a befutó. Később az MLS újságírója, Tom Bogert is megerősítette ezt az információt.

Olvastad már?
Rossi: "Hiába szép és jó minden az egyik napon, a következőn már jöhet egy katasztrófa és máris egy rossz csapat rossz edzője vagy" - ezért játszunk jobban a topválogatottak ellen
A szövetségi kapitány szerint mentális okai vannak annak, hogy jobban játszunk az erősebb válogatottak ellen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz