Fotó: liverpoolfc.com

Klopp Szoboszlairól a Pool újabb győzelme után: "Már most nagy befolyással bír a csapat játékára"

Jurgen Klopp a Wolverhampton elleni győztes mérkőzés utáni sajtótájékoztatón megdicsérte Szoboszlai Dominikot, de az első félidei játékával nem volt elégedett.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 17., vasárnap 13:13
Fotó: liverpoolfc.com
Jurgen Klopp a Wolverhampton elleni győztes mérkőzés utáni sajtótájékoztatón megdicsérte Szoboszlai Dominikot, de az első félidei játékával nem volt elégedett.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 17., vasárnap 13:13

- Már most nagy befolyással bír a csapat játékára. Az első félidőben nem játszott jól, több labdát és elveszített. A Wolves helyzetei épp abból alakultak ki, mikor mi a félpályánál labdákat veszítettünk, ők pedig kontrázhattak Neto révén, aki nagyon jó első félidőt produkált. Ezek a pillanatok nem igazán segítették a játékunkat. A pályán maradt azonban, és ekkor megmutatta a legnagyobb erősségét. A második félidőben a Jones, Szoboszlai kettőssel játszottunk dupla hatosban, ami egy támadó felfogású hatos volt, és nagyon jól teljesítettek, okosan játszottak mindketten. Így aztán egy jó mérkőzést tudott kihozni ebből a találkozóból - mondta Jürgen Klopp a Wolverhampton ellen 3-1-re megnyert mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

A meccset követően megszólalt Szoboszlai Dominik is.

- A félidőben az edzőnk a szenvedélyről beszélt és arról, hogy mire van szükségünk a második félidőben, milyen munkát kell beletennünk a mérkőzésbe. Tudtunk váltani, mindenki tette a dolgát és megfordítottuk az állást.

A Wolves elleni volt a Pool zsinórban negyedik bajnoki győzelme, ebből hármat vesztett állásból húztak be Szoboszlaiék.

- Mindenki még jobban örülne, ha nem lennénk 1-0-s hátrányban. De ha így szeretünk nyerni, akkor folytassuk így, csak a végén mindig mi örüljünk.

Olvastad már?
Szoboszlaiék hátrányból fordítva nyertek és ideiglenesen az élre álltak - videó
Mohamed Szalah három gólpasszt is kiosztott, a Pool 0-1-ről fordított és 3-1-es győzelmével ideiglenesen biztosan a tabella élére ugrott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz