Klopp megtalálta a tökéletes nevet Szoboszlai új szerepére: "Ő a káoszteremtő, a tűzgolyó"

Jürgen Klopp megint dicsérte, egy korábbi liverpooli kedvenc viszont krizitálta is Szoboszlai Dominik teljesítményét.
Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 13:43
Jürgen Klopp megint dicsérte, egy korábbi liverpooli kedvenc viszont krizitálta is Szoboszlai Dominik teljesítményét.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 13:43

Vasárnap a Liverpool visszavette az első helyet a Premier League tabelláján a Brighton 2-1-s legyőzésével, amihez Szoboszlai Dominik többek között egy kiemelten fontos kulcspasszal járult hozzá.

A magyar középpályást, azaz "Domot" teljesítménye láttán több érdekes jelzővel is illette Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere.

Dom volt ott a meglepő húzás, az üldöző, a káoszteremtő a középpályán. És ez szerintem nagyon jól működött. Volt ugyan az ellenfélnek labdabirtoklása, de olyan, amire igazán szükségük lett volna. A labdával szemben nagyon nyugodtak voltunk. Aztán a megfelelő pillanatban húztuk meg a ravaszt, egy igazán kompakt játékot mutattak be a fiúk. Dom, mint egy tűzgolyó, ugrott és káoszt teremtett. Ez nagyon tetszett

- fogalmazott a német tréner.

Van, aki többet vár a magyar kapitánytól

Szoboszlai közben - talán meglepő módon - némi kritikát is kapott, méghozzá a korábbi liverpooli ikontól, Jamie Carraghertől, aki a Sky Sportsnál szakkommentátorként dolgozik.

- A Liverpool egy kicsit többet is elvárhatna Szoboszlaitól. Ragyogóan kezdte az itteni karrierjét, majd a sérülései miatt hosszabb időre kiesett. Igazi tehetség van benne, de lassan elérkezünk a szezon azon szakaszához, amikor a nagy teljesítmények már igazán számítanak - mondta az egykori angol válogatott védő.

Olvastad már?
Magyar válogatott játékost ajánlgatnak Szoboszlaiéknak: "Minőségi igazolás lenne a Liverpool számára"
Angliában azt írják, a Klopp első számú utódjaként emlegetett Rúben Amorim rendszerébe tökéletes igazolás lenne Kerkez Milos.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz