Fotó: web.de

Kínos ügy Berlinben: A kirúgott Hertha-sportigazgató veréssel fenyegette a riportert - videó

Rendkívül morcos állapotban volt Fredi Bobic a Hertha újabb vereségét követően.
Nyikes Zoltán 2023. január 31., kedd 8:55
Fotó: web.de
Rendkívül morcos állapotban volt Fredi Bobic a Hertha újabb vereségét követően.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 31., kedd 8:55

Szombat délután, az Union Berlin elleni vereség után vált hivatalossá, hogy távozik a Hertha BSC-től Fredi Bobic sportigazgató, aki miatt korábban Dárdai Pálnak is mennie kellett a Bundesliga-csapat éléről.

Hétfőn Németországban egy Bobicra nézve eléggé kellemetlen cikk, illetve videó jelent meg, ami arról árulkodik, hogy igencsak feszült állapotban volt a városi rangadót követően a Hertha akkori sportigazgatója, aki megfenyegette az RBB riporterét az interjút követően.

Uri Zahavi az újabb vereséget követően azt kezdte el feszegetni, hogy a sorozatos rossz eredmények miatt várható-e edzőváltás, amire Bobic egy határozott nemmel válaszolt, majd az interjú végén, adáson kívül a következőt mondta riporternek: "Ha még egyszer ilyet kérdezel, felpofozlak!" - írja a spox.com.

Miután az eset nagy visszhangot váltott ki, Bobic a Bilden keresztül kért elnézést: "Nagyon sajnálom, túl érzelmesen reagáltam. Ez csak egy mondás volt, amit természetesen nem úgy értettem. Kérem, ne értékeljék ezt túl a futballban, nem sokkal egy meccs után" - mondta a kirúgott Bobic.

Olvastad már?
Megerősítve: A Fradi bejelentette második téli igazolását - hivatalos
Hivatalossá vált, hogy a Fradi megszerezte a Qarabagtól a ghánai támadót, Owusu Kwabenát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz