Jobb mint az amerikai pite: AirPodsszal és süteménnyel is dobálták a derbin a csatárt, utóbbit meg is ette - videó

Lawrence Shankland nem volt ideges: hiába dobálták, belőtte a 11-est, majd gólöröm gyanánt evett is a neki hajított pitéből.
Budai László 2024. február 29., csütörtök 12:45
Lawrence Shankland nem volt ideges: hiába dobálták, belőtte a 11-est, majd gólöröm gyanánt evett is a neki hajított pitéből.
Szerző: Budai László 2024. február 29., csütörtök 12:45

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le az edinburgh-i derbin, a skót Hearts és a Hibernian találkozóján. A hazaiak csatárát, Lawrence Shanklandt folyamatosan dobálták a vendégszurkolók, mielőtt (és miután) elvégezte volna a 0-1-es állásnál csapata javára megítélt 11-est. A pályára dobott tárgyak között volt egy pár Apple AirPods, valamint egy pite is, utóbbiba bele is harapott a játékos, aki stílusosan be is lőtte a büntetőt.

Az eset miatt kilátásba helyezték, hogy a jövőben a Hibs fanatikusait nem engedik majd be az idegenbeli derbikre. A skót bajnoki egyébként 1-1-es döntetlennel zárult.

A Youtube-ra továbbkattintva tekinthető meg a videó

Olvastad már?
Rossi magyar segítőjének vallomása: "Ott játszottam az életemmel rendesen" - őszinte interjú a válogatottról, a tiszteletről és a rák legyőzéséről
Kövesfalvi István (becenevén Kavics) 2019-ben, Marco Rossi érkezését követően lett a magyar A-válogatott kapusedzője, de jelenleg az U15-ös és az U16-os nemzeti együttesek munkáját is segíti, ugyanebben a szerepkörben. Az 55 éves szakember a csakfoci.hu-nak adott interjújában beszélt az itthoni kapusképzésről, felelevenítette pályafutása egyik leghajmeresztőbb történetét, de kitért arra is, ki veheti át majd egyszer a stafétát a magyar válogatott kapujában Gulácsitól és Dibusztól. Kövesfalvi szerint néha ma már olyan dolgokat is megengednek maguknak a fiatalok, amikért ők hatalmas nyaklevest kaptak volna, mindemellett elmondta, miért csak 28 évesen lett NB I-es kapus, valamint őszintén beszélt a hererákkal lezajlott nagy küzdelméről is. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz