Ittas vezetés miatt bűnhődik a belgák sztárjátékosa

Radja Nainggolan 1600 eurós büntetést kapott, valamint a belga bíróság egy hónapra a jogosítványát is bevonta.
Csakfoci Admin 2018. március 29., csütörtök 13:31
Radja Nainggolan 1600 eurós büntetést kapott, valamint a belga bíróság egy hónapra a jogosítványát is bevonta.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. március 29., csütörtök 13:31

A Daily Mail információi szerint a belga bíróság ittas vezetésért egy hónapra bevonta Radja Nainggolan jogosítványát, akit további 1600 euró pénzbüntetés kifizetésére is kötelezte.

Az AS Roma 29 éves középpályását még 2017 márciusában a Belgium-Görögország világbajnoki selejtező után állították meg a rendőrök. A szonda pedig kimutatta, hogy az extrémkülsejű belga labdarúgó alkohol fogyasztása után ült a volán mögé.

Nainggolan ügyvédje fellebbezett az ítélet ellen, ugyanis a labdarúgó állítása szerint nem ő vezette az autót, hanem az egyik barátja, ő csak közvetlenül a rendőrök megérkezése előtt ült át a volán mögé. Közismert tény, hogy a 29 éves középpályás nem veti meg az alkoholt. Nagy port kavart a szilveszteri videója, amit meglehetősen illuminált állapotban készített. A felvételen az alkoholfogyasztás mellett még dohányzott is.

Tippelj és nyerj a Juventus-Milan rangadóval!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz