Fotó: bild.de

Horrorsérülés a Bundesliga-csapat edzésén: Ordított fájdalmában, nyílt sebbel vitték kórházba a kapust - videó

Drámai felvételeket tettek közzé a Köln edzéséről.
Nyikes Zoltán 2023. október 19., csütörtök 22:45
Fotó: bild.de
Drámai felvételeket tettek közzé a Köln edzéséről.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. október 19., csütörtök 22:45

Ijesztő sérülést szenvedett szerdán a Bundesligában szereplő Köln kapusa, Philipp Pentke. A Bild cikke szerint az egész kölni edzőpályán hallani lehetett a hálóőr fájdalmas kiáltását, amikor a 38 éves kapus megcsúszott és a lába beleakadt a kaput rögzítő egyik fémhorgonyba és azonnal egy mély, 15 centis nyílt seb keletkezett a jobb térdén.

A pályán Marvin Kreuzwieser fizioterapeuta látta el a kapust, mielőtt megérkezett a mentő és kórházba szállították. A sebet egy műtét során kitisztították és összevarrták, az MRI-vizsgálat pedig nem mutatott ki súlyosabb sérülést szerencsére.

– Rövid jelentés: sajnos ma megsérült a térdem az edzésen, de nagy szerencsém volt, ha lehet így fogalmazni. Összevarrták, minden jól ment. Köszönöm a jókívánságokat, a spártai hamarosan visszatér – írta közösségi oldalán Pentke.

Olvastad már?
Rossi korábbi nyerőembere a Csakfocinak jelentette be visszavonulását: "A magyar futballt körülvevő közeg miatt a kluboknál nem látom a jövőmet" - interjú
Befejezi pályafutását a 23-szoros válogatott, háromszoros NB I-es bajnok Pátkai Máté, aki a csakfoci.hu-nak mesélt eseménydús és tanulságos pályafutásáról.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz