Fotó: prosport.ro

Hihetetlen átverésre gyanakodnak Romániában: Lehet, hogy a korábbi Barca-játékos helyett az ikertestvérét szerződtették

Egy román újságírónak feltűnt, hogy a többek között Hollandiát, Törökországot és Franciaországot is megjárt Edgar Ié nem beszél angolul.
Nyikes Zoltán 2024. május 14., kedd 19:40
Fotó: prosport.ro
Egy román újságírónak feltűnt, hogy a többek között Hollandiát, Törökországot és Franciaországot is megjárt Edgar Ié nem beszél angolul.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 14., kedd 19:40

Egészen bizarr sztori látott napvilágot Romániában, ahol ugyanis azt vizsgálják, hogy a téli átigazolási idényben a bukaresti Dinamóhoz szerződött Edgar Ié helyett az ikertestvére, Edelino Ié játszott-e öt bajnoki mérkőzésen.

Az eset onnan indult, hogy Daniel Sendre interjút akart készíteni Edgar Iével angolul, ám az újságíró meglepetésére a bissau-guineai játékos csak portugálul tudott, annak ellenére, hogy korábban már megfordult Törökországban, Franciaországban, Hollandiában és Spanyolországban is.

Sendre ezt jelezte a vezetőségnek, amely szintén gyanút fogott és elkérték tőle a jogosítványát azzal az indokkal, hogy szponzori autót adhassanak neki, ő azonban nem akarta megmutatni az okmányát, továbbá azóta már az is feltűnt a bukarestieknek, hogy a játékos jobb térdén nincs ott az a sebhely, ami Edgar Ié jobb térdén megtalálható - írja a besoccer.com.

A Marca azt írja, amennyiben bebizonyosodik, hogy a Dinamónak is szándékában állt csalni, akkor levonhatják tőle azt a nyolc pontot, amit a csapat akkor szerzett, amikor Edgar Ié(?) a pályán volt, ez pedig akár kieséshez is vezethet.

Edgar Ié a Sporting utánpótlásában nevelkedett, majd a Barcelona- és a Villarreal B-csapatában is játszott három éven keresztül, de megfordult többek között a Trabzonspor, a Lille, a Nantes, a Feyenoord, a Belenenses és a Basaksehir együtteseinél is.

Edelino Ié szintén a Sportingban pallérozódott, karrierje nagy részét Portugáliában töltötte alacsonyabb osztályú csapatokban, de volt egy fél éves kitérője Kolumbiában, illetve legutóbb a lengyel Tluchovia Tluchowónál volt, onnan télen távozott.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Itt van Rossi kerete az Eb-re - nagy visszatérők is meghívót kaptak, de a tartalékoknál is akad meglepetés
A szövetségi kapitány megnevezte azt a 26 játékost, aki készülhet a németországi tornára, de van öt tartalékunk is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kovácsik Ádám
Az már biztosra vehető, hogy egy szezon után távozik Kovácsik Ádám a Mezőkövesdtől. Jó eséllyel a magyar élvonalban folytatja.
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz