Gyász: Bécsben gyilkolták meg a korábbi válogatott focistát, akinek magyar csapattársai is voltak

Lelőtték Bécsben a korábbi osztrák válogatott középpályást, a 43 éves Volkan Kahramant, akit többek között korábbi klubjai, így az Austria Wien vagy a Feyenoord is gyászolja.
Csakfoci.hu 2023. február 9., csütörtök 15:00
Lelőtték Bécsben a korábbi osztrák válogatott középpályást, a 43 éves Volkan Kahramant, akit többek között korábbi klubjai, így az Austria Wien vagy a Feyenoord is gyászolja.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 9., csütörtök 15:00

A beszámolók szerint a korábbi osztrák válogatott középpályás, Volkan Kahraman egy korábbi üzlettársával szólalkozott össze Bécsben, egy bár előtt, utóbbi aztán fegyert rántott és halálos lövést, lövéseket adott le a volt focistára. A feltételezett gyilkosa, a 46 éves Orhan S. aztán magával is végzett.

Az osztrák rendőrség természetesen nyomozást indított az ügyben.

"Szerdán délelőtt 11:40 körül hívtak minket a helyszínre, de minden újraélesztési kísérlet eredménytelennek bizonyult" - számolt be Kahraman haláláról Daniel Furst, a helyi mentők szóvivője.

Kahraman háromszor játszott Ausztria válogatottjában, hazája mellett pedig megfordult Törökországban, Hollandiában és Görögországban is. Szülővárosa egyik patinás csapatát, az Austria Wient bajnoki és kupagyőzelemhez segített, de szerepelt a holland Feyenoord és Execelsior csapatában is.  Csapattársa volt többek között a magyar Kabát Péter (az osztrák SV Paschingnál) és Petry Zsolt (a Feyenoordnál). Miután 2009-ben visszavonult játékosként, edzőként és klubvezetőként is dolgozott, majd később a helyi politikában helyezkedett el. Legutóbbi együttese a negyedik ligás SC Ostbahn XI volt.

Mindössze 43 éves volt halálakor.  Korábbi klubjai közül az Austria Wien is lerótta már kegyeletét, illetve gyászolja volt játékosát. Nyugodjék békében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz