Gyász: 81 esztendősen elhunyt a Fradi egykori edzője

A horvát élvonalban szereplő Hajduk Split hivatalos oldalán adta hírül, hogy elhunyt a Ferencváros korábbi vezetőedzője, Stanko Poklepovic.
Csakfoci Admin 2018. december 24., hétfő 12:22
A horvát élvonalban szereplő Hajduk Split hivatalos oldalán adta hírül, hogy elhunyt a Ferencváros korábbi vezetőedzője, Stanko Poklepovic.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 24., hétfő 12:22

Hosszan tartó betegség után, 81 esztendősen elhunyt Stanko Poklepovic, aki négy cikulusban is irányította a Hajduk Splitet. Legutóbb 2015-ben, 77 évesen ült le negyedjére a splitiek kispadjára.

Regnálása alatt 1992-ben megnyerte a horvát élvonal történetének első kiírását. 1999 szeptemberben Mucha Józsefet váltotta a Ferencváros vezetőedzői posztján, ahol a zöld-fehérek trénereként a 11. helyről kezdve az ötödik helyen végzett az NB I-ben, majd 2000 nyarán távozott az Üllői útról.

Vezetésével a Ferencváros az 1999/2000-es idényben ötödik lett az NB I-ben, a Magyar Kupában pedig a nyolcaddöntőben búcsúzott. „Poklepovic csak átmeneti, a Ferencváros örök” – mondta akkor búcsúzóul a szezon utolsó mérkőzését követően.

Nyugodjék békében!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz