Légiósok: Lang öngólt vétett, de csapata felállt a padlóról - videó

Lang Ádám öngóljával került hátrányba a Nancy Franciaországban, ám a magyar légiós együttese ponttal hagyta el a pályát a feljutásért küzdő Brest ellen.
Csakfoci Admin 2018. január 26., péntek 21:56
Lang Ádám öngóljával került hátrányba a Nancy Franciaországban, ám a magyar légiós együttese ponttal hagyta el a pályát a feljutásért küzdő Brest ellen.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 26., péntek 21:56

Lang Ádám az elmúlt hetekhez hasonlóan ismét kezdőként lépett pályára a francia másodosztályú Nancy együttesében, a válogatott védő téli átigazolási óta maximálisan élvezi Gabriel mester bizalmát, aki ezúttal ötvédős felállásban küldte pályára csapatát a feljutásért küzdő Brest ellen.

A kiesőzóna felett tartózkodó Nancy számára nem sikerült jól az első félidő hajrája, hiszen előbb a 36. percben Lang öngóljával hátrányba kerültek, majd két minutummal később már 0-2 állt az eredményjelzőn.

Fordulás után viszont a hazaiak lettek aktívabbak, és előbb az 58. percben szépítettek, majd a 74.-ben ki is egyenlítettek, beállítva a 2-2-es végeredményt. Lang végig a pályán volt, együttese továbbra is a húszcsapatos mezőny 17. helyén áll.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz