Légiósok: Lang öngólt vétett, de csapata felállt a padlóról - videó

Lang Ádám öngóljával került hátrányba a Nancy Franciaországban, ám a magyar légiós együttese ponttal hagyta el a pályát a feljutásért küzdő Brest ellen.
Csakfoci Admin 2018. január 26., péntek 21:56
Lang Ádám öngóljával került hátrányba a Nancy Franciaországban, ám a magyar légiós együttese ponttal hagyta el a pályát a feljutásért küzdő Brest ellen.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 26., péntek 21:56

Lang Ádám az elmúlt hetekhez hasonlóan ismét kezdőként lépett pályára a francia másodosztályú Nancy együttesében, a válogatott védő téli átigazolási óta maximálisan élvezi Gabriel mester bizalmát, aki ezúttal ötvédős felállásban küldte pályára csapatát a feljutásért küzdő Brest ellen.

A kiesőzóna felett tartózkodó Nancy számára nem sikerült jól az első félidő hajrája, hiszen előbb a 36. percben Lang öngóljával hátrányba kerültek, majd két minutummal később már 0-2 állt az eredményjelzőn.

Fordulás után viszont a hazaiak lettek aktívabbak, és előbb az 58. percben szépítettek, majd a 74.-ben ki is egyenlítettek, beállítva a 2-2-es végeredményt. Lang végig a pályán volt, együttese továbbra is a húszcsapatos mezőny 17. helyén áll.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz