Fradi: Román csapat nézte ki a magyar szélsőt, az edző is beszélt róla - sajtóhír

A CSM Iasi visszaszerezné korábbi játékosát, a Ferencvárosban futballozó Bőle Lukácsot. A szélsőt a románok jelenlegi edzője is dicsérte.
Budai László 2018. május 16., szerda 14:45
A CSM Iasi visszaszerezné korábbi játékosát, a Ferencvárosban futballozó Bőle Lukácsot. A szélsőt a románok jelenlegi edzője is dicsérte.
Szerző: Budai László 2018. május 16., szerda 14:45

Több játékossal erősítené meg a keretét a román élvonalbeli CSM Iasi, az egyik labdarúgót pedig az NB I-ből nézték ki. A klubnál a Fradi válogatottját, Bőle Lukácsot szerződtetnék - számoltak be róla román lapok.

Bőle már volt a Iasi játékosa

A 28 éves futballista az elmúlt három szezont a jászvásári együttesnél töltötte, de aztán távozott onnan, és hazaigazolt a zöld-fehérekhez. Az FTC-nél négy bajnokin mindössze 116 percet futballozott ebben a szezonban, ennek elsődleges oka az volt, hogy a teljes idényben sérülésekkel küzdött.

Bőle éppen a legutóbbi fordulóban, a Vasas ellen tért vissza közel fél éves kihagyása után, a 85. percben állt be csereként.

Az edző Bőlét akarja

A Iasinál a prosport.ro érdeklődésére elismerték, hogy szívesen látnák ismét a magyar játékost.

- Kedvelem Bőle Lukács játékát, amikor a klubhoz érkeztem, érdeklődtem is felőle – kezdte Flavius Stoican vezetőedző, akit 2017 nyarán, azaz éppen Bőle távozásakor neveztek ki.

Amikor korábbi csapatommal ellene játszottunk, és elemeztük a Iasi játékát, Bőlét tartottuk a legveszélyesebb labdarúgónak.

Olvastad már?
BL, EL: A Fradi akár a Celtickel is kezdhet, a Vidire és a Lokira könnyebb kuparajt várna
A Videoton a Bajnokok Ligája első körében biztosan kiemelt lenne, sőt, adott esetben az Európa Liga 2. körében is. A Loki az EL-ben lenne kiemelt, a Fradi és a többi csapat nehezebb ellenfelet kaphat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz