Fotó: Olimpiakosz

Fradi-Olimpiakosz: 30 millió eurót is adtak már a támadóért, akivel most erősítettek a görögök

A Monacóból Görögországba szerződött Gelson Martins az elmúlt időszakban finoman szólva sem brillírozott.
Budai László 2024. január 3., szerda 8:30
Fotó: Olimpiakosz
A Monacóból Görögországba szerződött Gelson Martins az elmúlt időszakban finoman szólva sem brillírozott.
Szerző: Budai László 2024. január 3., szerda 8:30

Második téli érkezőjét is bejelentette a Ferencváros februári EKL-ellenfele, az Olimpiakosz Pireusz. A görög együttes a Portótól kölcsönvett Fran Navarro után a Monacóból erősített, és 3 millió eurót adott Gelson Martinsért.

Hogy ez az összeg sok vagy kevés, az relatív. A most 28 éves szélsőért 2019 nyarán a Monaco nem sajnált 30 milió eurót sem kiadni, amikor egy kölcsönidőszak után elhozta az Atlético Madridtól a 21-szeres portugál válogatott támadót.

De Martins finoman szólva sem váltotta meg a világot, legutóbbi gólját 2022 márciusában, azaz közel két éve szerezte, ebben a szezonban pedig még nem lépett pályára.

A Sportinggal korábban portugál bajnokságot, az Atlétivel UEFA Szuperkupát nyert futballista most az Olimpiakoszban bizonyíthatja, hogy kár lenne őt leírni.

Olvastad már?
Hajdú B. István: "Régen, ha egy kommentátor tévedett, azt mondták nem ért hozzá, most pedig azt, hogy valamelyik csapatnak szurkol" - interjú
Az ország legnépszerűbb kommentátora, Hajdú B. István a csakfoci.hu-nak adott interjújában részletesen beszélt szakmájáról, hangzatos szállóigéiről és sokat idézett poénjairól, illetve a legemlékezetesebb közvetítéseiről is. Az M4 Sport kommentátora úgy fogalmazott, hogy az elismerések és dicséretek szerinte inkább a sikereknek szólnak, nem feltétlenül az ő személyének. Hajdú B. emellett szót ejtett az őt ért kritikákról és kollégáiról, valamint kitért az itthon uralkodó Szoboszlai-kultuszra és azt is elárulta, mikor üvöltött a legnagyobbat pályafutása során. Interjú Hajdú B. Istvánnal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz