Fotó: Rácz Ádám

Fradi: Nagyon kevésen múlhat, hogy 1000 szurkoló odaér-e a Leverkusen elleni meccsre - felmerült a kezdési időpont csúsztatása

Jelen állás szerint szűk egy órával a mérkőzés kezdete előtt érhetnek a vasútállomásra az ezerfős vonaton utazó szurkolók, de onnan még jócskán idő, mire beérnek a BayArenába.
Budai László 2023. március 9., csütörtök 13:10
Fotó: Rácz Ádám
Jelen állás szerint szűk egy órával a mérkőzés kezdete előtt érhetnek a vasútállomásra az ezerfős vonaton utazó szurkolók, de onnan még jócskán idő, mire beérnek a BayArenába.
Szerző: Budai László 2023. március 9., csütörtök 13:10

Folyamatosan versenyben vannak az idővel azok a Fradi-szurkolók, akik az ezerfős különvonattal indultak szerda este a csütörtökön 18.45-kor kezdődő, Bayer Leverkusen elleni idegenbeli Európa Liga-mérkőzésre. Mivel a cseh-német határon sokat várakoztatták a továbbhaladást, majd többször is megállították a szerelvényt, ezért az eredetileg tervezetthez képest alaposan csúszásban van a vonat.

A jelenlegi információk szerint 17.50-18.00 környékén érkezhetnek meg a vasútállomásra, de onnan még másfél kilométernyit gyalog kell megtenniük a drukkereknek, a stadionnál ráadásul még a beléptetés is időt vesz igénybe, azaz nagyon kevésen múlhat, hogy a kezdésre odaérnek-e.

A múltban előfordult már, hogy ilyen esetben csúszott a kezdési időpont, elég, ha a tavalyi, botrányokkal tarkított Bajnokok Ligája-döntőre gondolunk. A napokban pedig két BL-mérkőzés, az egyaránt londoni, Chelsea-Dortmund és Tottenham-Milan összecsapás is tíz perccel később indult, igaz, akkor maguk a csapatok kerültek dugóba.

Mivel az UEFA a nemzetközi meccsek szervezője, ezért az esetleges módosításról a szövetségnek kell döntenie, persze, a klubokkal és a rendőrséggel való egyeztetések után.

A csakfoci.hu információi szerint bár felmerült, hogy később kezdjék a találkozót, jelen állás szerint az a döntés született, hogy a mérkőzést eredeti időpontban, 18.45-kor kezdik el, mert úgy látják, a vonat beérkezik 18.00-ra a vasútállomásra, így ha "szoros" is lesz a drukkerek érkezése, arra számítanak, hogy mindenki beér a stadionba a meccskezdésre. 

Olvastad már?
A Fradi német kupakirálya súgott a Leverkusenről: “Már Németországban sem gondolják, hogy könnyű párharc lesz” - interjú
A Ferencváros korábbi balhátvédje, a jelenleg utánpótlásedzőként dolgozó, de a Sky Sportsnál Bundesliga-meccseken elemzőként is tevékenykedő Philipp Bönig beszélt a csakfoci.hu-nak többek között a Leverkusen-Fradi párharcról, jelenlegi karrierjéről és az FTC németországi megítéléséről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz