Fogy az idő: Egy napja van a Puskás kupaellenfelének, hogy befektetőt találjon

A Dnyipro-1-nek szerdáig kell tájékoztatást adnia arról, el tud-e indulni a következő szezonban.
Budai László 2024. július 9., kedd 14:28
A Dnyipro-1-nek szerdáig kell tájékoztatást adnia arról, el tud-e indulni a következő szezonban.
Szerző: Budai László 2024. július 9., kedd 14:28

Az ukrán sport.ua értesülései szerint az Ukrán Labdarúgó Liga szerdáig adott haladékot a Dnyipro-1-nek, hogy tájékoztatást adjon arról, el tud-e indulni a most következő bajnokságban. Ugyanezen lap értesüléseire hivatkozva tegnap (hétfőn) arról írtunk, hogy a klub befektetőkeresése nem járt sikerrel, és csődbe megy az egyesület, amely csak töredékét tudja kifizetni dolgozói bérének.

A játékosok nem is jelentek meg a július 8-ra tervezett szezonkezdésen. A jelek szerint tehát jó esély van rá, hogy a Dnyipro-1 nem tudja folytatni szereplését, ami magyar szempontból azért érdekes, mert ez a csapat lenne (lett volna?) a Puskás Akadémia ellenfele a Konferencia Liga második selejtezőkörében.

Mint tegnap megírtuk, úgy tudjuk, a felcsúti klub egyelőre nem kapott hivatalos értesítést arról, hogy elmaradna a párharca (amelynek meccsei július 25-én és augusztus 1-jén lennének). Az ukrán szövetség adott esetben a másodosztályból töltené fel a Dnyipro-1 helyét az élvonalban. Arról egyelőre nem tudni, hogy csőd esetén a Puskás új ellenfelet kapna, vagy párharc nélkül jutna tovább a KL-ben.

Olvastad már?
Légiósok: Szalai Attilával és a Hoffenheimmel is megegyezett a magyar válogatott védő kérője - itt folytathatja a játékos
Török lapértesülés szerint Szalai Attila kölcsönben kerül az Európa Liga második selejtezőkörében induló Trabzonsporhoz.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz