Fotó: Dnyipro-1

KL-selejtezők: Megszűnhet a Puskás Akadémia nemzetközi kupaellenfele - sajtóhír

Ukrán lapértesülés szerint a Dnyipro-1-nek nem sikerült új befektetőt találnia, így nem tudja vállalni a további működést.
Budai László 2024. július 8., hétfő 12:55
Fotó: Dnyipro-1
Ukrán lapértesülés szerint a Dnyipro-1-nek nem sikerült új befektetőt találnia, így nem tudja vállalni a további működést.
Szerző: Budai László 2024. július 8., hétfő 12:55

Az ukrán sport.ua értesülései szerint megszűnik az ukrán élvonalbeli Dnyipro-1, amely csapattal a Puskás Akadémia találkozna (találkozott volna?) a Konferencia Liga második selejtezőkörében.

Arról írnak, hogy a klubnak nem sikerült új befektetőt találnia, ezért a játékosok csapatot kereshetnek maguknak, és még olyan klubvezető sincs, aki bejelenthetné a döntést. Korábban ígéretet kaptak a dolgozók, hogy megkapják a teljes bérüket, de ennek csak a töredékét tudták biztosítani.

Úgy tudjuk, a Puskás Akadémia egyelőre nem kapott hivatalos értesítést arról, hogy elmaradna a párharca. A találkozókat július 25-én és augusztus 1-jén játszanák.

Olvastad már?
Világi Oszkár az ETO terveiről: "Egy családi vállalkozás vagyunk; az NB I drágább bajnokság, mint a szlovák" - interjú a tulajdonossal
Úgy gondolták, hogy tiszta magyar csapattal nem fognak feljutni. Voltak olyan időszakai a szezonnak, amikor elúszni látszott az NB I, de aztán 19-re lapot húztak, ami bejött. Jelenleg az ETO messze van a DAC költségvetésétől, pár évnek el kell telnie ahhoz, hogy élcsapat legyen az NB I-ben. Ehhez fontosak lennének a szponzoroki, de a klub egyelőre légüres térben mozog Győrben. Interjú Világi Oszkárral, az ETO és a DAC tulajdonosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz