Steven Gerrard a Puskás Akadémia csatárát dicsérte az EL-meccs után

A Rangers szakvezetőjének és a Liverpool legendájának nagyon tetszett a Felcsútról Eszékre kikölcsönzött nigériai Ezekiel Henty játéka.
Dudás Gábor 2018. augusztus 3., péntek 17:58
A Rangers szakvezetőjének és a Liverpool legendájának nagyon tetszett a Felcsútról Eszékre kikölcsönzött nigériai Ezekiel Henty játéka.
Szerző: Dudás Gábor 2018. augusztus 3., péntek 17:58

Bár a skót Rangers elleni Európa Liga-párharc során nem tudott a kapuba találni, igen jól kezdődött Ezekiel Henty számára a kölcsönjáték Eszéken. A Puskás Akadémiától ideiglenesen a horvát klubhoz került nigériai támadót nemrég egyenesen Mario Balotellihez hasonlították, ezúttal pedig az angol futball legendája, a már a skót klubot irányító Steven Gerrard dicsérte meg.

Miután a két csapat 1-1-re végzett Glasgow-ban - ezzel a Rangers jutott tovább (2-1) - a korábbi kiváló középpályás az NK Osijeket és Henty-t is méltatta.

- Az Osijek egy remek csapat, több igen érdekes játékossal a soraiban. Különösen a támadóik tetszettek, főleg a bal oldalon játszó Henty, aki egy nagyon erős futballista. Tudtuk, hogy kellemetlen ellenfeleink lesznek, de úgy gondolom, megérdemelten jutottunk tovább. Talán lehetett volna több kialakított helyzetünk is. Azt kértem a játékosoktól, hogy adjanak ki magukból mindent, ők megtették, úgyhogy nem lehetek elégedetlen - mondta a találkozót követően az egykori BL-győztes és 114-szeres angol válogatott Liverpool-ikon.

Henty egyébként mindkét találkozón a pályán volt és 1-1 sárga lapot szedett össze. A horvát bajnokságban viszont rögtön egy nem akármilyen góllal nyitott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz