Márton az EL-kiesés után: "Nem voltunk elég higgadtak az első félidőben"

Van hiányérzet a MOL Fehérvár FC vezetőedzőjében a Standard Liege elleni Európa Liga-búcsú után, főleg a miatt, hogy az első félidőben nem tudták megszerezni a második gólt.
Csakfoci Admin 2020. október 1., csütörtök 22:51
Van hiányérzet a MOL Fehérvár FC vezetőedzőjében a Standard Liege elleni Európa Liga-búcsú után, főleg a miatt, hogy az első félidőben nem tudták megszerezni a második gólt.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 1., csütörtök 22:51

Standard Liege - MOL Fehérvár FC 3-1

A mérkőzés összefoglalóját itt olvashatod.

Philippe Montanier (Standard Liege): "Természetesen elégedett vagyok az eredménnyel, a legfontosabb a továbbjutás volt és ezt sikerült elérnünk. Az első 30 percben jól játszott a Fehérvár, megleptek bennünket és megérdemelten vezettek a félidőben. A második játékrész már egészen máshogy alakult szerencsére. Szünetben sikerült a csapatot mentálisan feldobni és az ott elhangzottaknak megfelelően játszottak utána. Nagyon örülök a továbbjutásnak." (molfehervarfc.hu)

Márton Gábor (Fehérvár): "Először is gratulálok a Standardnak a továbbjutáshoz. Összességében megérdemelték, de úgy érzem, az első tizenegyesig egyenrangú partnerek voltunk. Az elejétől kezdve többet birtokolták a labdát, amire készültünk is, ez a labdabirtoklási fölény az első félidőben nem sok veszélyt jelentett.

Ebben a játékrészben jó kontralehetőségeink voltak, de elkapkodtuk őket, vagy a végén nem voltunk elég higgadtak, így nem tudtunk még egy gólt szerezni, emiatt van bennem hiányérzet.

Ha a az egész sorozat elején azt mondják, hogy eljutunk a rájátszásig, biztosan nagyon örültünk volna, most viszont nem lehetünk elégedettek, mert szerettünk volna bejutni a csoportkörbe." (molfehervarfc.hu)

Olvastad már?
Az EL-csoportkör kapujában vérzett el a Vidi: két tizenegyes döntött a belgák javára
A Fehérvár már a 10. percben vezetést szerzett a Standard Liege otthonában, de a második félidőben a hazaiak - többek között két büntetőnek köszönhetően - megfordították a mérkőzést.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Horvát lapértesülés szerint a 34 éves, lejáró szerződésű jobbhátvéd is azon labdarúgók között lehet, akik elhagyják a Hajduk Splitet.
Budafok
Hosszabbítás
A klub meghosszabbította a 22 éves hálóőr, Oroszi István szerződését.
Gyirmót
Három távozó
A Gyirmót szakmai vezetése úgy döntött, hogy három lejáró szerződésű labdarúgónak nem kínál szerződéshosszabbítást, így Nagy Patrik, Simon András és Herjeczki Kristóf is távozik - írja a gyirmotfc.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz