EL: Telt ház lesz a zárt kapus büntetés ellenére a magyar légiósok meccsén

A Slovan Bratislava Európa Liga-találkozóján több mint húszezer kisgyerek lesz jelen a zárt kapus büntetés ellenére.
Nyikes Zoltán 2019. október 18., péntek 18:40
A Slovan Bratislava Európa Liga-találkozóján több mint húszezer kisgyerek lesz jelen a zárt kapus büntetés ellenére.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 18., péntek 18:40

Múlt héten vált hivatalossá, hogy a Holman Dávidot és - a téli átigazolási szezonig - Guzmics Richárdot is foglalkoztató Slovan Bratislava a szurkolók rasszista magatartása miatt zárt kapuk mögött fogadja az angol Wolverhamptont az Európa Ligában október 24-én, és ezen felül a pozsonyi klub 91 750 eurós bírságot is köteles fizetni.

A Slovan azonban élt azzal a lehetőséggel, amivel többek között a Magyar Labdarúgó Szövetség is az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőn, azaz gyerekekkel kívánja feltölteni a Nemzeti Stadion lelátóit, ez pedig sikerülni is fog. A pozsonyi klubhonlap beszámolója szerint ugyanis nagy valószínűség szerint telt ház lesz, azaz több mint húszezer kisiskolás és utánpótláskorú játékos fog szorítani a stadionban, miután egy héttel a mérkőzés előtt már valamivel több mint 17 ezer jegyet igényeltek szerte Szlovákiából.

A közlemény megjegyzi, jelenleg még 130 olyan e-mail áll a klub postafiókjában, ami jegyigénylés miatt érkezett, így telt házat várnak, ezért már nem is lehet több belépőt igényelni.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
A Sportál Németországból származó értesülése szerint a korábban a magyar válogatottat is irányító Bernd Storck veszi át a Sepsiszentgyörgy irányítását.
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Tovább az összes átigazoláshoz