A volt Fradi-kedvenc nagy védésért kapott piros lapot az EL-ben - videó

A mattolt kapust igyekezett helyettesíteni Cristian Ramírez, sportszerűtlen mozdulatának hála idő előtt mehetett zuhanyozni.
Csakfoci Admin 2018. december 14., péntek 12:50
A mattolt kapust igyekezett helyettesíteni Cristian Ramírez, sportszerűtlen mozdulatának hála idő előtt mehetett zuhanyozni.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 14., péntek 12:50

A Fradi korábbi balbekkje, az ecuadori válogatott Cristian Ramírez a Krasznodar színeiben lépett pályára az EL-ben a nyáron az Újpestet búcsúztató Sevilla ellen. A védő 2-0-s spanyol vezetésnél egy üres kapus lehetőségnél kézzel hárította Ben Yedder fejesét a 48. percben, amiért azonnali piros lapot, és büntetőt ítélt a játékvezető.

Banega értékesítette a tizenegyest, beállítva ezzel a 3-0-s végeredményt, melynek köszönhetően a Sevilla megelőzte a Krasznodart, és csoportelsőként jutott az egyenes kieséses szakaszba. Az orosz klub így a második helyen végzett a négyesben.

Ramírez pályafutása harmadik azonnali kiállítása volt ez, az első kettőt még a Fradi színeiben, az NB I-ben könyvelhette el a Debrecen, illetve a Vasas ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz