Ennyit keresett a Fradi Európában - Kubatov Gábor árulta el

A Ferencváros elnöke Facebook-bejegyzésben osztotta meg az európai kupaszereplésből befolyt összeg nagyságát és azt ígérte, a következő idényben is visszatérnek a legjobbak közé.
Csakfoci.hu 2023. március 21., kedd 19:42
A Ferencváros elnöke Facebook-bejegyzésben osztotta meg az európai kupaszereplésből befolyt összeg nagyságát és azt ígérte, a következő idényben is visszatérnek a legjobbak közé.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 21., kedd 19:42

Mint ismeretes, a Ferencváros Európa Liga-menetelése a múlt csütörtökön véget ért, a német Bayer Leverkusen kettős győzelemmel búcsúztatta a magyar bajnokot a legjobb 16 között, ahová csoportgyőztesként jutott el az FTC.

Kubatov Gábor, a Fradi elnöke kedden a közösségi oldalán tekintett vissza az elért sikerekre, pontosabban azok két nagyon fontos következményére.

Bár az Európa-liga menetelésünk véget ért, az UEFA bevételek nem kevés hasznot termeltek a klubnak. Jövőre újra ott leszünk a legjobbak között, de addig is keményen kell dolgoznunk

- írta a klubvezető, aki elárulta, hogy a 12 koefficienspont mellett 9,48 millió euró, azaz hozzávetőlegesen 3, 68 milliárd forint folyt be a Ferencváros kasszájába.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Döntött az MLSZ a történelmi Magyarország térképét ábrázoló drapéria beviteléről - közlemény
A történelmi jelkép kihelyezésének engedélyezése ügyében az MLSZ az UEFA és FARE egyértelmű állásfoglalását kérte. A két szervezet az MLSZ érvelését elfogadva elismerte, hogy önmagában a történelmi Magyarország térkép és az árpádsáv színei nem minősülnek rasszista magatartásnak, ugyanakkor a drapériára helyezett további szimbólumokra és feliratokra, a szurkolói rigmusokra ez nem vonatkozik. Mindezek alapján a szövetség engedélyezni fogja a drapériák bevitelét a soron következő két mérkőzésen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Bobál Dávid
Végleg megvásárolta az MTK Budapest Bobál Dávid játékjogát a Mezőkövesdtől.
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Tovább az összes átigazoláshoz