Ennél jobban nem szólhat kapusról egy meccs: szinte az összes gólban benne volt a 38 éves portás - videó

Adott egy gólpasszt, hibázott egy nagyot, megfogott egy büntetőt, majd még egy asszisztot kiosztott.
Budai László 2023. április 11., kedd 17:00
Adott egy gólpasszt, hibázott egy nagyot, megfogott egy büntetőt, majd még egy asszisztot kiosztott.
Szerző: Budai László 2023. április 11., kedd 17:00

Nem mindennapi meccsen van túl a spanyol másodosztályú Gijón kapusa, Iván Cuéllar, aki az Ibiza elleni bajnokin bebizonyította, hogy egy 3-1-es eredménnyel zárult összecsapás után is előfordulhat, hogy a mérkőzés egyik kapusa az abszolút főszereplő. A 38 éves játékos egy nagy kirúgás után már a 6. percben kiosztott egy gólpasszt Oterónak, akinek persze azért még volt dolga, amíg gólig vitte az akciót. A második vendégtalálatban nem volt benne, majd nagyot hibázott, és eladott labdáját követően szépítettek a hazaiak.

Aztán újra pozitív hőssé vált, amikor a 71. percben kivédte Zenitagoia 11-esét, a teljesítményét pedig a 94. percben koronázta meg, ekkor kidobásból adott gólpasszt Garcíának, aki jó hatvanról vette be a kitámadó Ibiza üresen maradt kapuját.

A mérkőzés teljes összefoglalóját érdemes megnézni, a videó a "Megtekintés a Youtube-on" feliratra kattintva a videómegosztó oldalán látható.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz