Elképesztő balhé a neves portugál csapatnál: 19 játékos nem edzett, az elnök felfüggesztette őket

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a napokban a portugál Sporting együttesénél: a játékosokkal minősíthetetlenül viselkedő elnök miatt a futballisták nem edzettek, így felfüggesztették őket.
Csakfoci Admin 2018. április 8., vasárnap 7:43
Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a napokban a portugál Sporting együttesénél: a játékosokkal minősíthetetlenül viselkedő elnök miatt a futballisták nem edzettek, így felfüggesztették őket.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. április 8., vasárnap 7:43

Ritkán látható balhé "robbant ki" a neves portugál klubnál, a Sporting Lisszabonnál. Az elmúlt hetekben gyengélkedő (előző négy meccséből hármat elvesztő) klubnál a csütörtöki, Atlético Madrid elleni 2-0-s EL-vereség után az elnök, Bruno de Carvalho sajtóhírek szerint nem bánt kesztyűs kézzel a játékosokkal, akiket minősíthetetlen stílusban kritizált.

Ezt követően 19 játékos megtagadta az edzésen való részvételt, de az elnöknek erre is volt válasza:  Rui Patrício, William Carvalho, Sebastián Coates, Gelson Martins, Bruno Fernandes, Bryan Ruiz, Cristiano Piccini, Marcos Acuna, Rodrigo Battaglia, Fredy Montero, Sztefan Risztovszki, Wendel, Rúben Ribeiro, Seydou Doumbia, Bruno César, Daniel Podence, Joao Palhinha, Rafael Leao és Fábio Coentrao is felfüggesztésre került, így tíz játékos sem maradt a gárda keretében.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az elnök kikkel szeretne kiállni a klub vasárnapi bajnokiján, a játékosok felfüggesztését viszont megindokolta:

Elkényeztetett ficsúrokról van szó, akik azt gondolják, hogy a klub felett vannak. Most elfogyott a türelem velük szemben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz