Fotó: fradi.hu

EKL: "Váratlan megaláztatás, a kegyetlen Fradi futball-leckét adott és játszadozott a Hamrunnal" - lapszemle

Ezt írják a máltai lapok, miután a Ferencváros 6-1-re nyert a Hamrun elleni EKL-selejtező odavágóján. Lapszemle.
Nyikes Zoltán 2023. augusztus 11., péntek 10:29
Fotó: fradi.hu
Ezt írják a máltai lapok, miután a Ferencváros 6-1-re nyert a Hamrun elleni EKL-selejtező odavágóján. Lapszemle.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. augusztus 11., péntek 10:29

"A kegyetlen Ferencváros megbüntette a hanyag Hamrunt" – olvasható a Times of Malta címében. A portál hozzáteszi, a Fradi szinte már véget is vetett a Hamrun idei nemzetközi kupaszereplésének, miután minden apró védelmi hibát megbüntetett. Megjegyzik, hogy ugyan Abu Fani látványos találatát követően lett volna esélye kiegyenlíteni a hazaiaknak, ám a második félidő elején egy katasztrofális 14 perces időszak végzetesnek bizonyult.

"A ferencvárosiak átrohantak a máltaiak védelmén és négy gyors gólt szereztek, amivel megpecsételték a győzelmüket, és hatalmas lépést tettek a 4. körbe jutás felé" – írja a cikk szerzője.

Váratlan megaláztatás érte a Hamrunt

– fogalmaz a Malta Independent, amely kiemeli, hogy a Hamrun a második félidőben futball-leckét kapott a Ferencvárostól, a magyar csapat kedvére lőtte a gólokat.

"A Ferencváros volt az esélyes, és kevesen számítottak a Hamrun továbbjutására, de az elszenvedett megaláztatás meglehetősen váratlan volt, különösen a hazaiak több mint ígéretes első félideje után. A folytatásban azonban a Hamrun gyakorlatilag az öltözőben maradt, miközben a Ferencváros játszadozott ellenfelével, és szinte bebiztosította helyét a rájátszásban" – olvasható a portálon.

"A Ferencváros gyakorlatilag kvalifikálta magát a rájátszásba" – írja a talk.mt, hozzátéve, hogy túl erősnek bizonyult a Fradi a máltai bajnoknak, amelyet a második félidőben a végletekig demoralizált a magyar csapat.

Olvastad már?
Máté: "A harmadik gól után azt éreztem a hazaiakon, hogy el is fáradtak és fel is adták" - a Fradi-edző kitért Varga triplájára is
A Ferencváros vezetőedzője Abu Fani korán szerzett gólja meghatározta a találkozó pszichológiáját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz