EKL: Élet-halál kérdés a Fradi-verés - olcsó szurkolókat toboroznak, de telt ház nem lesz Firenzében

Az olasz Fiorentina akciós jegyekkel próbálja kicsábítani szurkolóit a Ferencváros elleni, csütörtöki Konferencia Liga-csoportmeccsre.
Csakfoci.hu 2023. október 1., vasárnap 16:11
Az olasz Fiorentina akciós jegyekkel próbálja kicsábítani szurkolóit a Ferencváros elleni, csütörtöki Konferencia Liga-csoportmeccsre.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. október 1., vasárnap 16:11

Néhány napja megkezdődött már a jegyek árusítása a Fiorentina-Ferencváros Konferencia Liga-csoportmeccsre Olaszországban, minden szurkolónak lehetősége lesz jegyet vásárolni, de a bérleteseknek komoly kedvezményeket nyújt a firenzei klub, amelynek az a célja, hogy

a belgiumi Genkben elért döntetlen után sok szurkolót vigyen ki az Artemio Franchi Stadionba, "egy mindenáron megnyerendő mérkőzésre"

- írja a La Nazione c. olasz lap..

A hazai szektorokba szóló belépők már 14 euróért, azaz mintegy 5500 forintért elérhetőek, de a legdrágább tikettek is csak 19 euróba (nagyjából 7400 forintba) kerülnek majd. Telt ház azonban így sem lesz majd a több mint 47 ezres arénában, hiszen a Curva Ferrovia nevű kanyar zárva marad majd, ahogy az az európai kupamérkőzéseken gyakran előfordul a Violáknál.

Érdekesség még, hogy nem lehet azt mondani, hogy a Fiorentina nagyon rápihenne az FTC elleni találkozóra, hiszen hétfőn este pályára lép a Serie A-ban. A Cagliari elleni találkozó 20:45-kor kezdődik majd, így épp meglesz az előírt 72 óra pihenő a lila-fehérek számára a csütörtöki (21:00) csoportmeccs előtt.

Az FTC pedig így hangolt a firenzei találkozóra:

Olvastad már?
NB I: Idegenben nyert a Fradi és visszavette az első helyet a tabellán
Hátrányból fordítva győzött a Fradi, így újra az NB I élén állnak a zöld-fehérek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz