Levágott fej, géppisztoly: Gazdag halálos fenyegetéseket is kapott Mexikóból a győztes gólja után - videó, képek

Nem nyerte el a mexikói szurkolók tetszését a győztes találatot jegyző Gazdag Dániel gólöröme a Philadelphia Union és Atlas CONCACAF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének végén.
Csakfoci.hu 2023. április 6., csütörtök 14:15
Nem nyerte el a mexikói szurkolók tetszését a győztes találatot jegyző Gazdag Dániel gólöröme a Philadelphia Union és Atlas CONCACAF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének végén.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. április 6., csütörtök 14:15

Mint arról beszámoltunk, Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union a mexikói Atlas együttesével csapott össze a CONCACAF Bajnokok Ligájában. A vendégegyüttes az első félidő végén emberhátrányba került, azonban az amerikaiak sokáig így sem tudtak betalálni, de végül az Union Gazdag 89. perces 11-es góljával nyerni tudott 1-0-ra.

A magyar válogatott támadó középpályás a gólját követően hevesen ünnepelt, egyik ellenfele, Diego Barbosa arcába közelről bele is kacagott, ami a jelek szerint nem nagyon tetszett a mexikói drukkereknek.

'Ha nem akartok meghalni, ne gyertek'

A különböző közösségi oldalakon (Instagram, Twitter) számtalan fenyegető hozzászólást, üzenetet kapott Gazdag: A "Lássuk, nevetsz-e még a visszavágón", a "Büntetőgólt rúgtál egy tíz emberrel játszó csapat ellen és ki is gúnyoltad. Diego Barbosa sem fog megbocsátani neked", az "Érezni fogod, milyen is valójában félni", és az "Össze fogod magad sz***ni" kommentek még a legenyhébbek.

De volt, aki a feje levágásával(!) vagy épp egy géppisztoly, gépfegyver, illetve pisztolygolyók képével fenyegette a magyar légióst és csapatát a "Ha nem akartok meghalni, ne gyertek" vagy épp "A napjaitok meg vannak számlálva" üzenetek kíséretében...

A legriasztóbb gyűlölködő megnyilvánulásokat persze a különböző adminok és algoritmusok már törölték, de így is elég fenyegető hangulatban kell majd Gazdagéknak elutazniuk a visszavágóra, amit - magyar idő szerint - jövő csütörtökön rendeznek majd meg Mexikóban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz