Dárdai tovább üti csapatát: “Nem túl jó a szezon végén arról beszélni, hogy »kérlek, fussatok már egy métert»” 

A berliniek magyar vezetőedzője soha nem dolgozott még ilyen csapattal.
Budai László 2023. május 18., csütörtök 14:31
A berliniek magyar vezetőedzője soha nem dolgozott még ilyen csapattal.
Szerző: Budai László 2023. május 18., csütörtök 14:31

Igen reménytelen helyzetben van Dárdai Pál csapata, a Bundesligában utolsó Hertha, amely a bajnokság utolsó előtti fordulójában a szintén a bennmaradásért harcoló Bochumot fogadja. A berliniek már az osztályozót jelentő pozíciótól is öt pontra le vannak maradva, ezért a hétvégén muszáj győzniük, és arra is nagy szükségük van, hogy a Schalke és/vagy a Stuttgart pontokat veszítsen. A Hertha magyar szakvezetője továbbra is kemény meccs előtti nyilatkozatokkal próbálja motiválni labdarúgóit.

Nem túl kedvező a szezon végén a játékosaiddal arról beszélni, hogy »kérlek, fussatok már egy métert.« Ezen teljes mértékben változtatniuk kell. Soha nem dolgoztam még olyan csapattal, ahol az akarat, a labda elleni munka, az alapok menet közben eltűnnek.

A Stuttgart elleni, két héttel ezelőtti hazai győzelem alkalmával a csapat megmutatta ezeket az erényeket. Egy héttel később a Köln ellen viszont már egyáltalán nem, ami érthetetlen. Tudjuk, hogy már nem a saját kezünkben van a sorsunk. Sok mindent elveszíthetünk hétvégén, de ettől élesnek, ébernek, mohónak kell lennünk. A negatívumot valami pozitívra kell fordítani, ez az, amit megpróbálunk kihozni belőle - idézte az rtl.de Dárdait.

Olvastad már?
Dárdait a jövőjéről kérdezték: "Erről a klub vezetősége és a feleségem dönt" – korábbi segédje keményen kifakadt
Dárdai szerint akkor sem lesz bajban a Hertha, ha kiesik a Bundesliga 2-be. Neuendorf keményen kritizálta az őket korábban kirúgó Fredi Bobicot is.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz