Dárdai Márton elmondta, mi alapján dönt majd a német és a magyar válogatott között

A Hertha középső védője egy interjúban arról beszélt, hogy találkozott Marco Rossival, de még nem tudja, melyik válogatottban lép majd pályára.
Csakfoci.hu 2024. január 10., szerda 20:31
A Hertha középső védője egy interjúban arról beszélt, hogy találkozott Marco Rossival, de még nem tudja, melyik válogatottban lép majd pályára.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 10., szerda 20:31

Dárdai Márton a német rbb24.de-nek adott hosszabb interjút, amelyben elmondta, hogy találkozott ugyan Marco Rossival, de még nem döntötte el, hogy a magyar vagy a német válogatottban lép majd pályára.

- A szívemre hallgatok. Az egész családom Magyarországról származik, de én Németországban születtem. Jelenleg nem tudok erről többet mondani - nyilatkozta Dárdai Márton.

Érdekesség, hogy bátyja, Palkó már bemutatkozott a magyar válogatottban, míg öccse, Bence a német korosztályos válogatottakban szerepelt, tavaly megnyerte az U17-es Eb-t.

Olvastad már?
Dárdaiék komoly döntés előtt állnak: Bundesliga-csapat jelentkezett be a legkisebb fiúért - sajtóhír
A Hertha 17 éves támadója egyelőre nem hosszabbított, márpedig nyáron lejár a szerződése. A hírek szerint a Mönchenglabdach (is) vinné őt a télen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz