Fotó: fradi.hu

Csercseszovot és Nikolicot ugyanazzal a csapattal boronálták össze - sajtóhír

Oroszországban azt írják, hogy a jelenlegi és a korábbi NB I-es edző neve is szerepel a Dinamo Moszkva noteszében.
Csakfoci.hu 2023. április 4., kedd 15:20
Fotó: fradi.hu
Oroszországban azt írják, hogy a jelenlegi és a korábbi NB I-es edző neve is szerepel a Dinamo Moszkva noteszében.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. április 4., kedd 15:20

A championat.com cikke szerint az orosz élvonalbeli Dinamo Moszkvánál már jó ideje elkezdték keresni Slavisa Jokanovic vezetőedző utódját, miután a szerb szakember szerződése a nyáron lejár.

Nobel Arustamyan újságíró szerint a moszkvai együttes látókörében szerepel a MOL Fehérvár FC korábbi edzője, Marko Nikolic is, aki 2020. június és 2021. október között már dolgozott az orosz első osztályban a Lokomotiv Moszkva élén, jelenleg pedig nincs csapata. A cikk azt is megemlíti, hogy egyes forrásokból azt is hallani, hogy

a Ferencváros orosz vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov neve is felvetődött, de vele kapcsolatban megjegyzi az újságíró, hogy nem igazán hisz ebben a lehetőségben.

A Dinamo 21 fordulót követően az ötödik helyen áll az orosz bajnokságban.

Olvastad már?
Lipcsei kifakadt a horrorsérülés után: "A srácnak behorpad az arca, elviszi a mentő, és a játékvezető azt mondja, hogy ..." - videó
Lipcsei Péter hangsúlyozza, nem a bírói hiba miatt kaptak ki, de ilyen butaságot még nem hallott, mint amilyet Derdák Marcell játékvezető mondott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz